|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
baba27
Yeni Üye

|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4417 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| web sitesi :KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU /MALATYA 28 May 2008, 13:15 | |
| | Banner çok uzun olmuş. Öğretmenlerimiz kısmında bazı branşlar üç kişi buları ortalayın sola yanaşık duruyorlar. Ben böyle verikalıklara karşıyım çok iyi görüntü olmuyor mükünse doğal hallerini çekip birer fotograf konulsa daha iyi olurdu. Sağtarafta kullanılan linkler kısmı da bazı bölümlerin genişliği daha fazla olmuş eşit genişlük kullansanız daha iyi olacak. Türkiye haritası azdaha büyütülüp başlık eklenebilir. Elinize sağlık emek vermişsiniz. | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4417 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| web sitesi :KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU /MALATYA 28 May 2008, 13:18 | |
| | Anasayfadaki www.eyilmaz.somee.com önündeki http:// yi kaldırın. şimdilik bukadar kolay gelsin. | |
|
|
 |
serefcan
Süper Üye

| web sitesi :KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU /MALATYA 28 May 2008, 13:20 | |
| | Elinize sağlık.Banner çok uzunolmuş birde işlevi olmayanokocaman duvar saati çok kötü duruyor bencee, çıkartın gitsin. | |
|
|
 |
saiderz
Seçkin Üye

Kayıt: 26 Nis 2007 Mesajlar: 442 Konum: Malatya'da Asker |
| web sitesi :KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU /MALATYA 28 May 2008, 13:23 | |
| | Ana sayfada okuldan haberlere yer verirseniz daha dolu ve aktif bir site olabilir. Ayrıca Hasari ' nin belirttiklerinede dikkat ederseniz iyi olur.. Emeğinize sağlık.. | |
|
|
 |
harslaner
Aktif Üye

| web sitesi :KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU /MALATYA 28 May 2008, 13:35 | |
| hocam elinize sağlık güzel olmuş, üstteki banner fazla büyük gibi geldi bana.birde branş öğretmenleri listesinde Ali OKUT'un kaldırılmasını istirham ediyorum, kendisinin diploması sahtedir.
Ali'ye burdan sevgilerimi gönderiyorum.ziyaretçi defteriniz olsaydı oraya yazacaktım ama siz burdan iletirsiniz artık.Üniversiteden ev arkadaşıyım. | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| web sitesi :KAZIM KARABEKİR İLKÖĞRETİM OKULU /MALATYA 28 May 2008, 13:53 | |
| | elinize sağlık güzel olmuş | |
|
|
 |
|
|