Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
denizci
Aktif Üye
Aktif Üye

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    25 May 2008, 1:53Alıntıyla Cevap Gönder

ya boştur olurmu öle şey boş değilse neden boş göstersinler. ihtiyaç vardır mutlaka.
32 saat bilgisayar dersine 2 norm kadro verilir hocam
egunay
Seçkin Üye
Seçkin Üye

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    25 May 2008, 8:12Alıntıyla Cevap Gönder

Boş olan okullar açık gösterildi.
Sen okulu seçtikten sonra; "bu okulda boş yer yokmuş, buraya kimseyi atamayalım" diyemezler.
denizci
Aktif Üye
Aktif Üye

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    25 May 2008, 11:20Alıntıyla Cevap Gönder

egunay yazmış:
Sen okulu seçtikten sonra; "bu okulda boş yer yokmuş, buraya kimseyi atamayalım" diyemezler.

+1 +1 +1
Meryem Şemşit
Aktif Üye
Aktif Üye

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    25 May 2008, 11:27Alıntıyla Cevap Gönder

Avcıları başka isteyen varmı?
ba2khan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    25 May 2008, 12:53Alıntıyla Cevap Gönder

egunay yazmış:

bence bu kadar emin olma ,geçen senelerde benim başıma geldi bu olay ordan biliyorum ,2 tane norm kadronun fazla olacağı okul mesela capitol ,1 tane bilgisayar öğretmeni kesin var biliyorum bu sene gitmiyosa tabi ,zaten ufak okul 2.si ancak görevlendirme gider
denizci
Aktif Üye
Aktif Üye

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    25 May 2008, 13:08Alıntıyla Cevap Gönder

istanbul ağ ,istan bul
fazla kimse tercihlerini paylaşmak istemiyor sanırım.
barlasbote
Yeni Üye
Yeni Üye

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    27 May 2008, 13:06Alıntıyla Cevap Gönder

ümraniye yazan arkadaşlar var mı başka?
wes
Aktif Üye
Aktif Üye

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    27 May 2008, 22:52Alıntıyla Cevap Gönder

72 puanla küçükçekmece ve bağcılar yazdım.
Demise
Site Gezgini
Site Gezgini

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    28 May 2008, 0:49Alıntıyla Cevap Gönder

küçükcekmece hangi okullar hocam?
mahmutkars
Yeni Üye
Yeni Üye

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)    28 May 2008, 10:19Alıntıyla Cevap Gönder

88 puanla k.çekmece kadriye moroğlu lisesini yazdım 2. tercihe
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

İstanbul tercih edenler buraya yazsınlar (10 tercihlerinide)

page generation = 0.48942 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)