|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
yavuzayut21
Site Gezgini

|
| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 26 May 2008, 20:50 | |
| YAZIK ARKADAŞLAR BURADA OKADAR YALAN , SAHTE İNSANLAR VARMIŞ Kİ BAŞTA BENİM OLMAK ÜZERE ÇOĞU KİŞNİN TERCİHLERİNİ KORKARAK YAPMASINA SEBEP OLDU.
NE YAZIK Kİ BU ŞAHISLARLA AYNI MESLEKTEN OLDUĞUM İÇİN UTANIYORUM.
BU DEVİRDE ÖĞRETMENLİK MESLEĞİNİ YAPANLARIN BIRAKIN MESLEKLERİNE SAYGISI KENDİLERİNE BİLE SAYGISI KALMAMIŞ.
DOĞRU BİLGİ VERENLERE LAFIM YOK AMA YANLIŞ BİLGİ VERNLERİN HİÇ GİRMEMESİ DAHA HAYIRLIYDI.
YAZIKKKKKKKKKKKKKKKKK...
75 PUANIM VARDI OKADAR KARAMSARLIĞA KAPILDIM Kİ AMA GÖRÜYORUM Kİ BAYA YÜKSEK BİR PUANMIŞ. HAYIRLISI.... | |
|
|
 |
biltek2007
Süper Üye

|
| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 26 May 2008, 20:54 | |
| Hocam hayırlısı ise Yemenden gelir merak etmeyin. Stres yapmayın bu kadar. Cumaya az kaldı. Herkes iple çekiyor gelsin diye Ben kutuları toplamaya başladım bakalım. Neye niyet neye kısmet Cumaya göreceğiz  | |
|
|
 |
nisay
Aktif Üye

| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 26 May 2008, 20:57 | |
| | herşeyin hayırlısı... benimde 74 puanım var ama allahtan zorunlu hizmetim bitti. hayırlısı olmayacaksa hiç olmasın daha iyi kardeş.. cuma günü mübarek gün herkese iyi olur inşallah... | |
|
|
 |
akf
Aktif Üye

|
| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 26 May 2008, 21:11 | |
|
 |
 |
Ben kutuları toplamaya başladım bakalım. Neye niyet neye kısmet Cumaya göreceğiz  |
aynen hocam bende başladım koli toplamaya. Sukut-u hayale ugramayız inşallah. Allah herkesin gönlüne göre versin.
HAYIRLISI... | |
|
|
 |
mtavsanci
Aktif Üye

|
| TAmamen KATILIYORUM 27 May 2008, 14:01 | |
| Tercihler başlamadan önce aileme puanım yüksek batıda bir yere hemde ilk tercihime giderim demiştim. Çünki 5 yıllık öğretmenim C ilçesi nin kasabasın da çalışıyorum Yani yılda 16 puan + Askeri öğretmen olarak ta 20 puan.
Toplam puanım 79 olmasına rağmen korkarak ve ümitsizce tercih yaptım. Ama şimdi bakıyorum ki 2. tercihim ( afyon ÇOBANLAR) nerdeyse kesin gibi....
Bilgisayarcı da olsak İnsanız nihayetinde ....... insanın olduğu her yer de malum  | |
|
|
 |
Demise
Site Gezgini

|
| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 27 May 2008, 14:04 | |
| abicim öyle puanlar vardı ki insan inanmadan da edemiyordu yani
88'ler , 67'ler özenle secilmiş isim ve soyad kombinasyonları ... neyseki puanım 50 ona göre tercih yaptım .. ama puanı yüksek olanları gerçekten korkutmuş bu çok da haklılıar kızgın olmakta .. | |
|
|
 |
akarali
Site Gezgini

| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 27 May 2008, 14:08 | |
| | He yaw ben de ona şaşırıyorum. Bir de tercihlerden önce herkes yazmıştı malatya istiyorum diye ama şimdi bakıyorum kimse ya yazmamış ya da hala paylaşmıyor. | |
|
|
 |
tolgahan0010
Aktif Üye

|
| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 27 May 2008, 14:14 | |
| | ne oldu hocam ne geçti eline öyle yapanların. ayıp ama. bende 75 puan atama muhabbeti çıkmadan önce diyordum ilk tercihe direk giderim. ama dediğiniz gibi şişirme puanları görünce 11. tercih e bile razıyım dedim. e şimdi bakıyorum kimsede tık yok. Allah tan kimsenin demesinden ve yazmasından etkilenmeden yazptım tercihlerimi. | |
|
|
 |
nisay
Aktif Üye

| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 27 May 2008, 15:12 | |
| | bende etkilenmeden yaptım 74 puanım var. ümidimde var ancak yaklaştıkça sıkıntılar başladı... | |
|
|
 |
mahmutkars
Yeni Üye

|
| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 27 May 2008, 18:10 | |
| | kardeşlerim ben yılda 30 puan alıyorum.3 yıldır çalışıyorum.88 puanım var istanbul tercih ettim.Hakkıımızda hayırlısı olur inşallah | |
|
|
 |
InVinoVeritas
Seçkin Üye

| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 27 May 2008, 18:25 | |
| uzun zamandır uğramamıştım, buralarda neler olmuş böyle.. bu arada mtavsanci hocam yaktın beni
hepimiz gerginiz ama hayırlısı olsun arkadaşlar.. | |
|
|
 |
mtavsanci
Aktif Üye

|
| 70 PUAN ÜSTÜ D VE E BÖLGELERİ İSTİYENLER NEREDE?????? 27 May 2008, 20:53 | |
| ben de sıkça yazar oldum bu mesajı XXXxxxXXXX hocam yaktın beni
Gerçekten hayırlısı. Ben geçen yıl erteletmiştim zorunluyu. Eşim 4B li öğretmen. Bu sene MEB rüyasında 4B li eşlerini göndermeyide görmüş. Hayra yorup bu rüyayı klavuza öyle bi madde yazmışlar. İl dışı klavuzu yayınlandığı gün şok olmuştum. Ama alıştık gitti be  | |
|
|
 |
|
|