Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    02 Nis 2008, 10:46Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar shobbo adlı siteye güvenmeyin.magdurları çığ gibi büyüyor.bende okula bir toner alayım dedim.temin edemediler.20 gündür paramıda iade etmiyorlar.
PressAnyKey
Aktif Üye
Aktif Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    02 Nis 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

bu siteyi ilk defa duydum. scared
adem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    02 Nis 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

PressAnyKey yazmış:
bu siteyi ilk defa duydum. scared

bende
Usturlab
Aktif Üye
Aktif Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    02 Nis 2008, 11:18Alıntıyla Cevap Gönder

eskiden fiyatları pahalıydı pek kimse ilgilenmiyordu 2 hafta önce indirim kampanyası başlattı. arkadaşım orda 1055 ytl lik bosch bulaşık makinası aldı 15 gün oldu halen göndermediler.
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    02 Nis 2008, 11:24Alıntıyla Cevap Gönder

hocam şikayet sitelerini bir kurcalayın.neler var neler.allahtan benim ki sadece 80 ytl.
Usturlab
Aktif Üye
Aktif Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    02 Nis 2008, 11:28Alıntıyla Cevap Gönder

az önce www.sikayetvar.com dan baktım durum rezalet
aydansii
Aktif Üye
Aktif Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    02 Nis 2008, 11:36Alıntıyla Cevap Gönder

bende tel almayı dusunmustum uzun sure fıyatıda uygun du bu sıtede ama guvenemedım demekkı ıı yapmısım
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    02 Nis 2008, 16:25Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ne telefonları çalışıyor.nede maillere cevap veriyorlar.acaba nasıl bir tepki konulmalı.
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    08 Nis 2008, 13:33Alıntıyla Cevap Gönder

arakdaşlar ben sonunda almayı başardım.ama sizi şiddetle uyarıyorum.dikkatli olalım bu tip sitelere.
altuntash
Yeni Üye
Yeni Üye

Sakın Shobbo'ya yaklaşmayın!!    27 May 2008, 10:48Alıntıyla Cevap Gönder

Ben de shobbo.com mağdurlarından biriyim. Size cevap verecek bir muhatap dahi bulamıyorsunuz. sikayetvar.com 'a girerseniz shobbo'nun müşterilerine ne çileler çektirdiğini görebilirsiniz. Siz siz olun bu siteden alışveriş yapmayın.
esyav
Aktif Üye
Aktif Üye

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!    27 May 2008, 11:13Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar kampanyalı ürünlerde www.hizlial.com u tavsiye ederim. Hizmetleri çok iyi vi fiyatları da
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

www.shobbo.com mağdur ediyor.üç kuruş ucuzluğa aldanmayın!!!

page generation = 0.59556 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması