|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sadel
Site Gezgini

| Hizmet Birleştirme.. 18 Mar 2008, 13:18 | |
| Arkadaşlar,
şubatta sözleşmeliden kadroya geçtim.Adaylığımızın kalkması için bir yılı geçirmemiz gerekiyor.Sözleşmeli çalışmış olduğum süreyi ekletmek için stajerliğim kalktığı zaman mı başvurmam gerekiyor yoksa şu anda başvurabilir miyim?
Hizmet puanı aldınız mı?
Tecrübeli arkdaşlar nasıl bir yol izledi? Yardımcı olursanız sevinirim,bu soru aklımı karıştıryor,herkes farklı şeyler söylüyor.Teşekkürleer... | |
|
|
 |
serefcan
Süper Üye

| Hizmet Birleştirme.. 18 Mar 2008, 13:22 | |
| | Adaylık kalktıktan sonra başvurabilirsin ve puanınıda alırsın.Hayırlı olsun. | |
|
|
 |
hmmtklnc
Seçkin Üye

| Hizmet Birleştirme.. 18 Mar 2008, 13:39 | |
| | ben özel okulda 8 ay çalıştım.daha sonra mebe geçtim.peki nereye başvurmam gerekiyor? | |
|
|
 |
serefcan
Süper Üye

| Hizmet Birleştirme.. 18 Mar 2008, 13:58 | |
|
 |
 |
ben özel okulda 8 ay çalıştım.daha sonra mebe geçtim.peki nereye başvurmam gerekiyor? |
Okul müdürüne hizmet birleştirme için dilekçe ver ilçeden yaparlar, dilekçeye daha çalıştığını gösteren belgeleride ekle. | |
|
|
 |
sadel
Site Gezgini

| Hizmet Birleştirme.. 18 Mar 2008, 13:58 | |
| hmmtklnc hocam; önceki çalıştığınız kuruma dilekçeyle başvuruyorsunuz sanırım.sonrada oradan aldığınız gerekli belgelerle şu anda çalıştınız milli eğitime.bu şekilde bir yol izlenmiş yaptığım araştırmalar sonucu
serefcan hocam; SSK sağlık karnesini iptal ettirmeye gerek var mı?
Tam puan olarak mı alıyoruz puanı kırpılıyor mu yoksa ?  | |
|
|
 |
bayghost
Aktif Üye

| Hizmet Birleştirme.. 25 Nis 2008, 19:01 | |
| Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum. Staj kursunda atamadan sorumlu şube müdürü sözleşmeli çalışıpta şubatta kadroya geçenlere puan verilmeyeceğini söledi. Kadroya geçtiğin tarihten itibaren puan almaya başlıyosun dedi.
Hizmet birleştirmeye gelince stajerliğin kalkmasına gerek yok.Mutebetin yanına gittiğimde SSK lı çalışmışlığımızı saydıralım dedim. Şimdi gereği yok dedi. İstediğin zaman yapabilirsin filan dedi. Nedeni içinde vergi dilimine 6 ay erken girmiş olcan (yani eylül) dedi. Şimdi saydırma ileride yapalım dedi. İstersen şuanda yaparz vs.. dedi.
Araştırdım biraz okuldaki hocalardan idareden böle bişeyler varmış kesinti filan artıyomuş.
Ama her aşamada çalıştığımız 6 ay kaybolmayacaktır. Yeni yasa çıksada biz 6 ay çalıştık. Bu kayıtlarda var. Ondan çokta kafaya takmayın derim. Eğer yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim bende doğru yolu izlerim...
İyi çalışmalar... | |
|
|
 |
bashcasy
Yeni Üye

|
| Hizmet Birleştirme.. 26 May 2008, 14:44 | |
| | hizmet birleştirmeyi bence hemen yapın çünkü puan geliyor yani bi atama falan isteyecekseniz gerekli ve sadece okuldan dilekçe örneği alıp doldurup memura okula vereceksiniz millli eğitime bile gitmeye gerek yok. sağlık karnesininde kendisi iptal oluyor eğer daha önce ssk ya bağlı iseniz kendi iptal emekli san ise eski karneyi geri istiyorlar bir yazı göndererek. | |
|
|
 |
asli_1185
Site Gezgini

|
| Hizmet Birleştirme.. 14 Eyl 2008, 10:23 | |
| bende geçen yıl eylülde istanbulda sözleşmeli başladım.
sonra şubatta kadrolu olarak mardine atandım.
temel ve hazırlayıcı eğitim kurslarımı istanbuldayken yani sözleşmeliyken aldım.
fakat hala sınav sonuçlarım gelmedi. istanbul çok yoğun olduğu içindir herhalde.
orda herşey yavaş işler. şimdi benim ne yapmam gerekiyor acaba. nasıl isteyeceğim sonuçları istanbuldan. ve sonra neler yapmam gerekiyor hizmet birleştirme için.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim.  | |
|
|
 |
asli_1185
Site Gezgini

|
| Hizmet Birleştirme.. 16 Eyl 2008, 16:49 | |
| | cevap yazabilecek olan yok mu.. | |
|
|
 |