Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Hizmet Birleştirme..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
sadel
Site Gezgini
Site Gezgini

Hizmet Birleştirme..    18 Mar 2008, 13:18Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar,
şubatta sözleşmeliden kadroya geçtim.Adaylığımızın kalkması için bir yılı geçirmemiz gerekiyor.Sözleşmeli çalışmış olduğum süreyi ekletmek için stajerliğim kalktığı zaman mı başvurmam gerekiyor yoksa şu anda başvurabilir miyim?
Hizmet puanı aldınız mı?

Tecrübeli arkdaşlar nasıl bir yol izledi? Yardımcı olursanız sevinirim,bu soru aklımı karıştıryor,herkes farklı şeyler söylüyor.Teşekkürleer...
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Hizmet Birleştirme..    18 Mar 2008, 13:22Alıntıyla Cevap Gönder

Adaylık kalktıktan sonra başvurabilirsin ve puanınıda alırsın.Hayırlı olsun.
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Hizmet Birleştirme..    18 Mar 2008, 13:39Alıntıyla Cevap Gönder

ben özel okulda 8 ay çalıştım.daha sonra mebe geçtim.peki nereye başvurmam gerekiyor?
serefcan
Süper Üye
Süper Üye

Hizmet Birleştirme..    18 Mar 2008, 13:58Alıntıyla Cevap Gönder

hmmtklnc yazmış:
ben özel okulda 8 ay çalıştım.daha sonra mebe geçtim.peki nereye başvurmam gerekiyor?

Okul müdürüne hizmet birleştirme için dilekçe ver ilçeden yaparlar, dilekçeye daha çalıştığını gösteren belgeleride ekle.
sadel
Site Gezgini
Site Gezgini

Hizmet Birleştirme..    18 Mar 2008, 13:58Alıntıyla Cevap Gönder

hmmtklnc hocam; önceki çalıştığınız kuruma dilekçeyle başvuruyorsunuz sanırım.sonrada oradan aldığınız gerekli belgelerle şu anda çalıştınız milli eğitime.bu şekilde bir yol izlenmiş yaptığım araştırmalar sonucu Rolling Eyes

serefcan hocam; SSK sağlık karnesini iptal ettirmeye gerek var mı?
Tam puan olarak mı alıyoruz puanı kırpılıyor mu yoksa ? Smile
bayghost
Aktif Üye
Aktif Üye

Hizmet Birleştirme..    25 Nis 2008, 19:01Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum. Staj kursunda atamadan sorumlu şube müdürü sözleşmeli çalışıpta şubatta kadroya geçenlere puan verilmeyeceğini söledi. Kadroya geçtiğin tarihten itibaren puan almaya başlıyosun dedi.
Hizmet birleştirmeye gelince stajerliğin kalkmasına gerek yok.Mutebetin yanına gittiğimde SSK lı çalışmışlığımızı saydıralım dedim. Şimdi gereği yok dedi. İstediğin zaman yapabilirsin filan dedi. Nedeni içinde vergi dilimine 6 ay erken girmiş olcan (yani eylül) dedi. Şimdi saydırma ileride yapalım dedi. İstersen şuanda yaparz vs.. dedi.
Araştırdım biraz okuldaki hocalardan idareden böle bişeyler varmış kesinti filan artıyomuş.
Ama her aşamada çalıştığımız 6 ay kaybolmayacaktır. Yeni yasa çıksada biz 6 ay çalıştık. Bu kayıtlarda var. Ondan çokta kafaya takmayın derim. Eğer yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim bende doğru yolu izlerim...
İyi çalışmalar...
bashcasy
Yeni Üye
Yeni Üye

Hizmet Birleştirme..    26 May 2008, 14:44Alıntıyla Cevap Gönder

hizmet birleştirmeyi bence hemen yapın çünkü puan geliyor yani bi atama falan isteyecekseniz gerekli ve sadece okuldan dilekçe örneği alıp doldurup memura okula vereceksiniz millli eğitime bile gitmeye gerek yok. sağlık karnesininde kendisi iptal oluyor eğer daha önce ssk ya bağlı iseniz kendi iptal emekli san ise eski karneyi geri istiyorlar bir yazı göndererek.
asli_1185
Site Gezgini
Site Gezgini

Hizmet Birleştirme..    14 Eyl 2008, 10:23Alıntıyla Cevap Gönder

bende geçen yıl eylülde istanbulda sözleşmeli başladım.
sonra şubatta kadrolu olarak mardine atandım.
temel ve hazırlayıcı eğitim kurslarımı istanbuldayken yani sözleşmeliyken aldım.
fakat hala sınav sonuçlarım gelmedi. istanbul çok yoğun olduğu içindir herhalde.
orda herşey yavaş işler. şimdi benim ne yapmam gerekiyor acaba. nasıl isteyeceğim sonuçları istanbuldan. ve sonra neler yapmam gerekiyor hizmet birleştirme için.
bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Confused
asli_1185
Site Gezgini
Site Gezgini

Hizmet Birleştirme..    16 Eyl 2008, 16:49Alıntıyla Cevap Gönder

cevap yazabilecek olan yok mu..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Hizmet Birleştirme..

page generation = 0.62717 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması