Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller

ders işlemeye devam mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
deepman
Site Gezgini
Site Gezgini

ders işlemeye devam mı?    25 May 2008, 21:41Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar 8 ler zaten gelmez de bundan sonra. 6 ve 7 lerde ders işlemeye devam edecek misiniz? ben kararsız kaldım Rolling Eyes
bilgisayarcım
Aktif Üye
Aktif Üye

ders işlemeye devam mı?    25 May 2008, 21:44Alıntıyla Cevap Gönder

ben yibodayım. sınavlar bu hafta bitiyor. ondan sonra da okulda öğrenci bulamayız. ama halen müfettişlerimiz de gelmedi. geçen sene de mayısın sonunda gelmişlerdi...
kısacası bu hafta da ders işliyorum
agahyildiz
Aktif Üye
Aktif Üye

ders işlemeye devam mı?    25 May 2008, 21:45Alıntıyla Cevap Gönder

ben işlemek istemiyorum. çünkü çocuklar iyice koptular. kendimi boşuna ders anlatıyormuş gibi hissediyorum. yarından itibaren fazla sıkmayıp müfredat dışı bişeyler yaptırmak istiyorum...
cigidem
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ders işlemeye devam mı?    25 May 2008, 21:46Alıntıyla Cevap Gönder

bu haftadan itibaren dersi bırakıcam çocukları inandırmak zor olcak ama Smile
prentice
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ders işlemeye devam mı?    25 May 2008, 23:15Alıntıyla Cevap Gönder

ben bırakıcam yarından itibaren. Hatta eğlenceli birkaç oyunda bulup ağdan paylaşıma açmayı düşünüyorum.Ne onlar beni kızdırsınlar ne de ben onları kasayım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller

ders işlemeye devam mı?

page generation = 0.22331 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması