Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

dyned de quick time sorunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

dyned de quick time sorunu    07 Nis 2008, 14:08Alıntıyla Cevap Gönder

evet netten indirdim kurdum. bşka bir bilgisayardan kopyalayıp kurdum. dynedi çaılşan bir bilgisayardan kurdum yine sorun devam ediyor
BKCAN
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned de quick time sorunu    07 Nis 2008, 23:01Alıntıyla Cevap Gönder

iyi akşamlar

dyned bana da çok sorun yaşattı buradan yazılanları uygulayarak sorunlarınım büyük bir kısmını çözdüm yalnız bende de quicktime sorun olduydu 2 gündür onunla ilgili yapmadıgım girmediğim site kalmadıydı sonunda sorunu çözdüm.

buradan aldıgım bilgilerden dolayı bu bilgiyi göndermeyi bir borç bildim

saygılar

quicktime açınca DrictDraw işaretli olarak göreceksiniz onu safemode(GDI only) çevirin hepsi bu kadar

389 defa İzlenme, 34.26 KB

quick.JPG

nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

dyned de quick time sorunu    08 Nis 2008, 14:05Alıntıyla Cevap Gönder

hocam quick time kurduktan sonra setting penceresini bulamadım. o sayafaya nasıl giriyoruz. teşekkürler
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

dyned de quick time sorunu    08 Nis 2008, 15:25Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu sorunu çözdüm. bkcan hocam teşekkür ederim. yalnız bu sornu yaşadığım tüm bilgisayarlarda dyned çalıştırma hatası çıkmaya başladı. diğer bilgisayarlarda bu sorun yok. önceden bu sorunu yaşadığım makinelerde yaşıyorum bu sorunu Confused
konusmakyasak
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned de quick time sorunu    01 May 2008, 14:52Alıntıyla Cevap Gönder

Sad Ben kuruyorum, ama güncelleştirmeler yapılmıyor! İnt. bağlantısını kontrol edin yazıyor. Yardımcı olursanız çoooooooooooooooooook sevinirim! İşin içinden çıkamıyorum bir türlü!
konusmakyasak
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned de quick time sorunu    01 May 2008, 14:53Alıntıyla Cevap Gönder

Bir şey daha sorayım, dyned için hangi programlar gerekiyor?
siyahkordon
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned de quick time sorunu    23 May 2008, 22:47Alıntıyla Cevap Gönder

bilgisayarınızda mevcut olan xp, servis pack 2 değildir. o nedenle quick time programını kabul etmez.internetten servis pack 2 yi indirin.sonra deneyin..
halder
Site Gezgini
Site Gezgini

dyned de quick time sorunu    25 Ekm 2008, 11:49Alıntıyla Cevap Gönder

BKCN HOCAM ÇOK TEŞEKKURLER alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis alkis
spiegel
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned de quick time sorunu    09 Ksm 2008, 10:31Alıntıyla Cevap Gönder

CDden kur öncelikle
program klasorunu başka makinaya direk taşımak iyi bir yöntem değil sorun çıkabilir (Ben Denemedim) En başta n kur
Quicktime alternative indiriip yükleyebilirsin makinalara
bilgogr51
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned de quick time sorunu    09 Ksm 2008, 10:36Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar cd nin içinde quik time programı var sag tıkla ac de qwt diye bi klasörün içinde ordan kurun sorun çözülür
saussure
Yeni Üye
Yeni Üye

dyned de quick time sorunu    13 Ksm 2008, 20:01Alıntıyla Cevap Gönder

dyned klasorune tıklayın orada var..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

dyned de quick time sorunu

page generation = 0.73155 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması