|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
esma06
Site Gezgini

|
| Isparta EĞİRDİR için hangi okul tavsiye edersiniz? 23 May 2008, 8:31 | |
| Eş durumu tayin döneminde Eğirdir'i isteyeceğim. Okullardan bildikleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de formatör öğretmenlik görevlendirmeleri Eğiridir'de de yapılıyor mu? | |
|
|
 |
esma06
Site Gezgini

|
| Isparta EĞİRDİR için hangi okul tavsiye edersiniz? 23 May 2008, 8:42 | |
| Isparta'da görev yapan kimse yok galiba.
En azından zorunlu hizmeti tamamlanmış olan açık okulların listesini yazabilir mi? | |
|
|
 |
esperadoz
Aktif Üye

|
| Isparta EĞİRDİR için hangi okul tavsiye edersiniz? 23 May 2008, 8:57 | |
| biz varız mesela muazzez ve yaşar şappçı iöo , irfan kaynak iöo , süleyman demirel iöo mustafa çetinkaya iöo bunlar eğirdi'de bulunan güzel okullarımız ilimizde malesef formatör öğretmen uygulaması yoktur.
eş durumundan geliceksen bütün okullar açılır zaten branşın ne acaba bilgisayar ise sayığım buy okullarda bilg. öğrt. yok labları mustafa çetinkaya hariç yeni | |
|
|
 |
esperadoz
Aktif Üye

|
| Isparta EĞİRDİR için hangi okul tavsiye edersiniz? 23 May 2008, 9:11 | |
| | AÇIK OKULLARI YAZIN DEMİŞSİN BÜTÜN OKULLARIMIZ AÇIKTIR. BRANŞINI BELİRTİRSEN BRANŞINA AÇIK OKULLARI YAZABİLİRİM | |
|
|
 |
esma06
Site Gezgini

|
| Isparta EĞİRDİR için hangi okul tavsiye edersiniz? 23 May 2008, 9:39 | |
| | benim branşım bilgisayar. | |
|
|
 |
esperadoz
Aktif Üye

|
| Isparta EĞİRDİR için hangi okul tavsiye edersiniz? 23 May 2008, 9:48 | |
| | HEH O ZAMAN BAK MUAZZZEZ YAŞAR ŞAPÇI İRFAN KAYNAK VE SÜLEYMAN DEMİREL İO OKULALRI LABLARI YENİ MUSTAFA ÇETİNKAYA ESKİ LABA SAHİP. ISPARTA İLİ VE İLÇELERİNDE BİTEFO UYGULAMASI YAPILMADI MALESEF. | |
|
|
 |
fatihdemirekin
Aktif Üye

|
| Isparta EĞİRDİR için hangi okul tavsiye edersiniz? 23 May 2008, 9:54 | |
| | Evet bende Isparta merkezdeyim. esperadoz arkadaşın dediği gibi Isparta ilinde formatorlüğü il milli eğitim kabul etmiyor.Ve etmeyyecekte ben çünkü bire bir görüştüm,İl milli eğitim müdürüyle, aç ığımız zaten çok dedi.Bu durumda kabul edemem dedi. Bilginiz olsun | |
|
|
 |
esma06
Site Gezgini

|
| Isparta EĞİRDİR için hangi okul tavsiye edersiniz? 23 May 2008, 11:05 | |
| Öncelikle teşekkür ederim ilginize. İlköğretim okulları için yaptığınız yorumlar yeterli. Peki lise türü için hangi okullar olabilir?
Bir de okullardaki şube sayısı sanırım çok değil. Umarım en azından maaş karşılığı dolacak kadar bir okul bulabilirim. | |
|
|
 |
|
|