Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

***Geçen yıl yerdeğiştirme isteğinde bulunmuş bilişimciler

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçen yıl kaçıncı tercihinize atandınız?
1 veya 2.tercih
33%
 33%  [ 5 ]
3 veya 4.tercih
6%
 6%  [ 1 ]
5 veya 6.tercih
20%
 20%  [ 3 ]
7 veya 8.tercih
6%
 6%  [ 1 ]
9 veya 10.tercih
0%
 0%  [ 0 ]
11.tercih
0%
 0%  [ 0 ]
Atanamadım tercihlerim gelmedi.
33%
 33%  [ 5 ]
Toplam Oylar : 15

YazarMesaj
sguner_23
Seçkin Üye
Seçkin Üye

***Geçen yıl yerdeğiştirme isteğinde bulunmuş bilişimciler    22 May 2008, 9:57Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar geçen yıl mayıs ayında yerdeğiştirme isteğinde bulunan 10 larca bilişimcinin bu siteye üye olduğunu tahmin ediyorum.Yorumlarınızla bize yardımcı olursanız sevinirim.
Cevaplarınızı şu şekilde yazarsanız sevinirim

..... puanla ...... inci tercihim olan ......ili ..... ilçesindeki .......okuluna atandım

veya

.... puanla ....... şeklindeki tercihlerime atanamadım.

Personel mebde sayısal veriler bölümünde bilgiler var ama bir de kaçıncı tercihinize atandığınızı veya ataması gerçekleşmeyen arkadaşlar varsada onlarında yorumları bizi aydınlatacaktır..
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

***Geçen yıl yerdeğiştirme isteğinde bulunmuş bilişimciler    22 May 2008, 10:03Alıntıyla Cevap Gönder

geçen sene atanan biri olarak zor bir istatiksel yapı neden derseniz . 28 puanla son tercihime atandım ama 16 puanla istanbulla evimin dibinde okulla atanan arkadaşlar oldu ki ben yazmadım o zaman 16 puanla ilk tercihime atanmış olcaktım ...bu bilgileri en güzel .... personel.meb.gov.tr adresindeki sayısal veriler kısmından alırsınız .
Sponge Bob
Aktif Üye
Aktif Üye

***Geçen yıl yerdeğiştirme isteğinde bulunmuş bilişimciler    22 May 2008, 10:21Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam personel.meb.gov.tr den geçen seneki atama puanlarının olduğu tabloyu bilgisayarınıza indirseniz, size daha çok yardımcı olmaz mı?
http://personel.meb.gov.tr/sayisal_veriler/YTE_2007_KURUM_DAGILIM.zip
Ama tercih sırası diyorsanız kendi adıma yazıyım; 52 puanla Yozgat'ın Yerköy ilçesine atandım. Ama üste yazsaydım ilk tercihim dışındaki tüm tercihlerime atanabiliyordum. İlk tercihim ise Gebze'de bir ilköğretimdi sanırım. Orayı isteyen çok olucağı için atanamayacağımı zaten biliyordum.
sguner_23
Seçkin Üye
Seçkin Üye

***Geçen yıl yerdeğiştirme isteğinde bulunmuş bilişimciler    22 May 2008, 10:35Alıntıyla Cevap Gönder

Personel meb sayısal veriler bölümünü biliyorum.Ama ben sizlerin yorumlarınızı öğrenmek istiyorum.Yorumlarınız için teşekkürler...
DaMieN
Aktif Üye
Aktif Üye

***Geçen yıl yerdeğiştirme isteğinde bulunmuş bilişimciler    23 May 2008, 9:23Alıntıyla Cevap Gönder

Hakkari Yüksekovadan ( Düz Lise ) - Giresun Bulancak'a (Ticaret Meslek) 40 puan ile geldim. 6. tercihimdi...

En son DaMieN tarafından 23 May 2008, 13:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
skydive707
Aktif Üye
Aktif Üye

***Geçen yıl yerdeğiştirme isteğinde bulunmuş bilişimciler    23 May 2008, 10:01Alıntıyla Cevap Gönder

40 puanla il içi yer değiştirdim
cingene00
Site Gezgini
Site Gezgini

***Geçen yıl yerdeğiştirme isteğinde bulunmuş bilişimciler    23 May 2008, 10:03Alıntıyla Cevap Gönder

63 puanla aydına ilk tercihime atandım
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

***Geçen yıl yerdeğiştirme isteğinde bulunmuş bilişimciler

page generation = 0.27016 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)