|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
nurrah
Site Gezgini

| zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu 22 May 2008, 8:40 | |
| Arkadaşlar eşlerden biri zorunlu hizmet için tayin isticekse diğeri de onunla birlikte tayin istemek zorundaymış.
ankarayı aradım.
eğer şimdi istemez, yazın özür durumu tayinini beklerse ona özür durumu açılmayacakmış.
haberiniz olsun. | |
|
|
 |
hgvural
Aktif Üye

| zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu 22 May 2008, 8:47 | |
| | Bunlar kafalarına göre oynuyorlar ya. Gelde sinir olma. öyle bi duruma getirdiler ki artık iyi bişey yapsalar bile beğenmiyorum. | |
|
|
 |
fanfatih
Seçkin Üye

| zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu 22 May 2008, 8:51 | |
| | Eşlerden birisi zorunlu hizmete tabi. eşlerden diğeri 1 yıllık öğretmen. 1 yıllık öğretmen il dışı için tercihte bulunamaz ki. Bunu nasıl yapacaklar acaba????????? | |
|
|
 |
nurrah
Site Gezgini

| zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu 22 May 2008, 8:53 | |
| stajerlik eğitimini tamamlamadıysa bilemem. arkadaşlar bu durumda olan arsın bence .
en mantıklısı bu. | |
|
|
 |
maverick07
Aktif Üye

|
| zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu 22 May 2008, 14:49 | |
| | hocam bende aynı durumdayım eşim istemeyecek... biraz önce ilçe memden geldim şube müdürü iki seçeneğiniz var dedi ister şu an ikinizde istersiniz farklı iller olursa iptal istersiniz, ister eşiniz gider siz özür grubundan istersiniz dedi.... bakanlıktanda buna yakın cevap aldım... | |
|
|
 |
nurrah
Site Gezgini

| zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu 22 May 2008, 15:05 | |
| maverick07 hocam şimdi istekmezsek yazın açılmaz özür durumu cezaya kalır dediler. hem uşak mem. hem anraka atama.
siz bilirsiniz.
ben eşimden ayrı kalmamak için şimdi isticem. farklı yerler çıkarsa iptal ettirip yazın tekrar isteme hakkım doğacak.
şimdi istemezsem yazın isteyemezsin diyorlar kesin olarak. | |
|
|
 |
goksirine
Site Gezgini

|
| zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu 22 May 2008, 15:15 | |
| | nurrah hocam sen yap yaa basvurunu, madem oyle diyorlar işini garantiye al. optum;) | |
|
|
 |
arkadaş
Site Gezgini

|
| zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu 22 May 2008, 19:32 | |
| 4.1.7. Her ikisi de öğretmen olan eşlerden ikisinin de yer değiştirmek için gerekli şartları taşımaları
kaydıyla aile bütünlüğünü de dikkate alarak tercihlerini aynı yere birlikte atanmalarını sağlayabilecek şekilde
yapmaları gerekmektedir. Buna rağmen eşlerin farklı illere atanmaları hâlinde, eşinin atandığı ile gitmek
isteyenler, görev yerinden ayrılmadan iptal isteğinde bulunabileceklerdir. Bu durumdaki öğretmenlerin iptal
istekleri Bakanlığın Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Dairesi Başkanlığına teklif edilecek ve yaz tatili
özür durumuna bağlı yer değiştirme döneminde eş durumu özründen yer değiştirme başvurusunda
bulunmaları sağlanacaktır. | |
|
|
 |
nurrah
Site Gezgini

| zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu 23 May 2008, 8:36 | |
| saol goksirine hocam. yaptım artık hayırlısı  | |
|
|
 |
|
|