Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
nurrah
Site Gezgini
Site Gezgini

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu    22 May 2008, 8:40Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar eşlerden biri zorunlu hizmet için tayin isticekse diğeri de onunla birlikte tayin istemek zorundaymış.
ankarayı aradım.
eğer şimdi istemez, yazın özür durumu tayinini beklerse ona özür durumu açılmayacakmış.
haberiniz olsun.
hgvural
Aktif Üye
Aktif Üye

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu    22 May 2008, 8:47Alıntıyla Cevap Gönder

Bunlar kafalarına göre oynuyorlar ya. Gelde sinir olma. öyle bi duruma getirdiler ki artık iyi bişey yapsalar bile beğenmiyorum.
fanfatih
Seçkin Üye
Seçkin Üye

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu    22 May 2008, 8:51Alıntıyla Cevap Gönder

Eşlerden birisi zorunlu hizmete tabi. eşlerden diğeri 1 yıllık öğretmen. 1 yıllık öğretmen il dışı için tercihte bulunamaz ki. Bunu nasıl yapacaklar acaba?????????
nurrah
Site Gezgini
Site Gezgini

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu    22 May 2008, 8:53Alıntıyla Cevap Gönder

stajerlik eğitimini tamamlamadıysa bilemem. arkadaşlar bu durumda olan arsın bence .
en mantıklısı bu.
maverick07
Aktif Üye
Aktif Üye

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu    22 May 2008, 14:49Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bende aynı durumdayım eşim istemeyecek... biraz önce ilçe memden geldim şube müdürü iki seçeneğiniz var dedi ister şu an ikinizde istersiniz farklı iller olursa iptal istersiniz, ister eşiniz gider siz özür grubundan istersiniz dedi.... bakanlıktanda buna yakın cevap aldım...
nurrah
Site Gezgini
Site Gezgini

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu    22 May 2008, 15:05Alıntıyla Cevap Gönder

maverick07 hocam şimdi istekmezsek yazın açılmaz özür durumu cezaya kalır dediler. hem uşak mem. hem anraka atama.
siz bilirsiniz.
ben eşimden ayrı kalmamak için şimdi isticem. farklı yerler çıkarsa iptal ettirip yazın tekrar isteme hakkım doğacak.
şimdi istemezsem yazın isteyemezsin diyorlar kesin olarak.
goksirine
Site Gezgini
Site Gezgini

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu    22 May 2008, 15:15Alıntıyla Cevap Gönder

nurrah hocam sen yap yaa basvurunu, madem oyle diyorlar işini garantiye al. optum;)
arkadaş
Site Gezgini
Site Gezgini

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu    22 May 2008, 19:32Alıntıyla Cevap Gönder

4.1.7. Her ikisi de öğretmen olan eşlerden ikisinin de yer değiştirmek için gerekli şartları taşımaları
kaydıyla aile bütünlüğünü de dikkate alarak tercihlerini aynı yere birlikte atanmalarını sağlayabilecek şekilde
yapmaları gerekmektedir. Buna rağmen eşlerin farklı illere atanmaları hâlinde, eşinin atandığı ile gitmek
isteyenler, görev yerinden ayrılmadan iptal isteğinde bulunabileceklerdir. Bu durumdaki öğretmenlerin iptal
istekleri Bakanlığın Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Dairesi Başkanlığına teklif edilecek ve yaz tatili
özür durumuna bağlı yer değiştirme döneminde eş durumu özründen yer değiştirme başvurusunda
bulunmaları sağlanacaktır.
nurrah
Site Gezgini
Site Gezgini

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu    23 May 2008, 8:36Alıntıyla Cevap Gönder

saol goksirine hocam. yaptım artık hayırlısı Wink
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

zorunluya tabi herhangi bir Eşin ve diğerinin tayin durumu

page generation = 0.56044 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)