Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
supreme35
Aktif Üye
Aktif Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    21 May 2008, 21:23Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR HİZMET SÜRESİ 3 YILIN ALTINDA OLAN VE TAYİN İSTEMEK ZORUNDA BIRAKILAN BEN VE BENİM GİBİLER BEN KLAVUZLA İLGİLİ DİLEKÇE YAZIP MAHKEMEYE BAŞVURMAYI DÜŞÜNÜYORUM.ŞU İL DIŞI ATAMALARI DA BEN YARGIDAN DÖNDÜREYİM DE NOLCAKSA OLSUN Smile HERKESE İİ AKŞAMLAR.
hakansia
Seçkin Üye
Seçkin Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    21 May 2008, 21:48Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞIM BULUNDUĞUN İLDE 3 YILINI 31 TEMMUZ İTİBARİYLE DOLDURMADIYSAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ
maverick07
Aktif Üye
Aktif Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    21 May 2008, 21:52Alıntıyla Cevap Gönder

hocam tayin istedikten sonra geri dönme olanağımız var mı? bunun hukuki boyutunu araştırmak lazım. elinizde sizin rotasyona tabi olduğunuzu ve atama istemek zorunda olduğunuzu belkirten bi resmi yazı var mı?
supreme35
Aktif Üye
Aktif Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    21 May 2008, 21:55Alıntıyla Cevap Gönder

yok hocam elimde rotasyona gitmek zorundasın diye bi yazı yok bu arada hakansia hocam bulunduğum 1. hizmet bölgesi ilde 3 yılım dolmadı ama asker öğretmenliğim de var 1 yıl yinede kalırmıyız yerimizde
maverick07
Aktif Üye
Aktif Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    21 May 2008, 22:02Alıntıyla Cevap Gönder

supreme hocam pm attım
linu_x
Aktif Üye
Aktif Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    21 May 2008, 23:00Alıntıyla Cevap Gönder

hakansia yazmış:
ARKADAŞIM BULUNDUĞUN İLDE 3 YILINI 31 TEMMUZ İTİBARİYLE DOLDURMADIYSAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ

Yani tani çıkmaz mı demek istiyorsun hocam
Teşekkürler.
supreme35
Aktif Üye
Aktif Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    22 May 2008, 13:16Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar son gün yeni ve güzel bi haber yokmu
tcoalngsau
Süper Üye
Süper Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    22 May 2008, 13:45Alıntıyla Cevap Gönder

var hocam "pirinç ucuzlamış".. Laughing

biraz gülmek istedim okadar..kusura bakmazsın umarım..hakkını helal et..
supreme35
Aktif Üye
Aktif Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    22 May 2008, 13:51Alıntıyla Cevap Gönder

harbiden ucuzlamışmı hocam hemen stoklayalım Very Happy
i_ersen
Site Gezgini
Site Gezgini

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    22 May 2008, 14:11Alıntıyla Cevap Gönder

Dün ilçe milli eğitimden arayıp zorunlu olarak tercih yapmam gerektiğini söylediler bende mecburiyetten yaptım. bu arada mahkeme açarsanız geri dönme şansınız var ancak bu en erken 1 yıl atandığınız yerde çalıştırıyor...
halid03
Seçkin Üye
Seçkin Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    22 May 2008, 14:27Alıntıyla Cevap Gönder

hocam üç yılın dolmadı ise yani hizmet gunun 1095 gun yoksa tercih yapma. bakanlıgın gondermemesi lazım . ama bilemem tabi rastgele gitmektense kendi tercihimi yapayım diye de dusunmuş olabilirsiniz. Allah y7ardımcınız olsun.
celebi1152
Aktif Üye
Aktif Üye

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER    22 May 2008, 14:30Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam en kötü ihtimalle karşı karşıya gelmek istemiyorsan bence kendine uyacak bir yerleri yazmanı tavsiye ederim. Mahkeme sonunda yine sen magdur olursun. Gidip başladıktan sonra geri dönmek daha da zor olur.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

3 YILINI DOLDURMADAN ZORUNLU HİZMETE ZORLA GÖNDERİLENLER

page generation = 0.13990 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)