|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
rusensahin
Süper Üye

| ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE! 22 May 2008, 10:25 | |
| Arkadaşlar Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat Adana'ya atandı. Çok mütevazi bir insan, odasına gidip her derdinizi rahatlıkla anlatabileceğiniz bir kişiliğe sahip... Kendi adıma üzülüyorum gerçekten... Bizede (Adıyaman) Adana'da İlköğretim Müfettişliği Başkanlığı yapmış Hasan Alaköse atandı. Nasıl biri tanıyan var mı? | | |
|  | basbag
Süper Üye

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 3687 Konum: Adana Alanya Sivas |
| ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE! 22 May 2008, 10:30 | |
| | Evet bilgim vardı ama nasıl bir insan olduğunu bilmiyordum. hocam Adanaya 1993 yılından beri Kadrolu Milli Eğitim Müdürü atanmamıştı acaba atanan bu müdür kadrolu mu atandı yoksa yine vekaleten mi atandı? Ayrıca bu Milli Eğitim müdürünün Bilim ve Teknolojiye bakış açısı nasıl önceki müdürümüz okul formatörü görevlendirmesine pek sıcak bakmıyordu bir sürü engel ve şartlar öne sürüyordu. hayırlısı bakalım. Ayrıca bizdeki vekil olan Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar Bursa'ya Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. | | |
|  | violinist
Seçkin Üye

|
| ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE! 22 May 2008, 10:32 | |
| Eğer dediğiniz gibiyse sevindim hayırlısı olsun bakalım | | |
|  | rusensahin
Süper Üye

| ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE! 22 May 2008, 10:34 | |
| Evet Kadrolu Hocam.... Hocam Adıyaman'da formatörlüğe başvurupta görev çıkmayanı görmedim ben... Okumaya çok önem veriyor... Her gün ilk dersin 5 dakikalık bölümünü okumaya ayırmamızı tembihliyordu bize... Esnafa kadar okuma kampanyası başlatmıştı... | | |
|  | basbag
Süper Üye

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 3687 Konum: Adana Alanya Sivas |
| ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE! 22 May 2008, 10:45 | |
|
 |
 |
Evet Kadrolu Hocam.... Hocam Adıyaman'da formatörlüğe başvurupta görev çıkmayanı görmedim ben... Okumaya çok önem veriyor... Her gün ilk dersin 5 dakikalık bölümünü okumaya ayırmamızı tembihliyordu bize... Esnafa kadar okuma kampanyası başlatmıştı... |
teşekkürler hocam. Adanaya hayırlı olsun | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.47977 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|