Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE!    22 May 2008, 10:25Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat Adana'ya atandı. Çok mütevazi bir insan, odasına gidip her derdinizi rahatlıkla anlatabileceğiniz bir kişiliğe sahip... Kendi adıma üzülüyorum gerçekten... Crying or Very sad Crying or Very sad Bizede (Adıyaman) Adana'da İlköğretim Müfettişliği Başkanlığı yapmış Hasan Alaköse atandı. Nasıl biri tanıyan var mı?
basbag
Süper Üye
Süper Üye

ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE!    22 May 2008, 10:30Alıntıyla Cevap Gönder

Evet bilgim vardı ama nasıl bir insan olduğunu bilmiyordum. hocam Adanaya 1993 yılından beri Kadrolu Milli Eğitim Müdürü atanmamıştı acaba atanan bu müdür kadrolu mu atandı yoksa yine vekaleten mi atandı? Ayrıca bu Milli Eğitim müdürünün Bilim ve Teknolojiye bakış açısı nasıl önceki müdürümüz okul formatörü görevlendirmesine pek sıcak bakmıyordu bir sürü engel ve şartlar öne sürüyordu. hayırlısı bakalım. Ayrıca bizdeki vekil olan Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar Bursa'ya Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
violinist
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE!    22 May 2008, 10:32Alıntıyla Cevap Gönder

Eğer dediğiniz gibiyse sevindim hayırlısı olsun bakalımSmile
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE!    22 May 2008, 10:34Alıntıyla Cevap Gönder

Evet Kadrolu Hocam.... Smile Hocam Adıyaman'da formatörlüğe başvurupta görev çıkmayanı görmedim ben... Okumaya çok önem veriyor... Her gün ilk dersin 5 dakikalık bölümünü okumaya ayırmamızı tembihliyordu bize... Esnafa kadar okuma kampanyası başlatmıştı...
basbag
Süper Üye
Süper Üye

ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE!    22 May 2008, 10:45Alıntıyla Cevap Gönder

rusensahin yazmış:
Evet Kadrolu Hocam.... Smile Hocam Adıyaman'da formatörlüğe başvurupta görev çıkmayanı görmedim ben... Okumaya çok önem veriyor... Her gün ilk dersin 5 dakikalık bölümünü okumaya ayırmamızı tembihliyordu bize... Esnafa kadar okuma kampanyası başlatmıştı...

teşekkürler hocam. Adanaya hayırlı olsun
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

ADANA'DA ÖĞRETMENLİK YAPANLARA MÜJDE!

page generation = 0.47977 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması