Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
dervisahmet
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    04 Nis 2008, 19:07Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.avea.com.tr/sta/kampanyalar/ucretsiz_evis.shtml?pagemenu=bkampanya.ucretsizevis&banner=mainpromo-1A-ucretsizevis

mailıma gelen cevap :

Değerli Müşterimiz;

Zaman ayırarak bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Avea için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.

Yaptığı çalışmalar ile abonelerine sunduğu hizmetin kalitesini her geçen gün daha da güçlendiren Avea için müşterilerinin memnuniyeti önceliklidir. Bu kapsamda Avea faturalı hat aboneleri (Kamu, bireysel ve kurumsal) ek bir ücret ödemeden ve herhangi bir işlem gerçekleştirmeden Nisan fatura döneminde, Türkiye’deki tüm ev ve iş numaralarını 30 dakika ücretsiz arayacaklardır.

Kampanya Nisan ayı fatura dönemi için geçerli olup, 22 Mart-22 Nisan, 26 Mart-26 Nisan ve 1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasındaki ilgili fatura dönemlerinde yapılan ilk 30 dakikalık sabit hat aramalarını kapsamaktadır. 30 dk sonrasındaki aramalarınız kullandığınız tarifenin sabit hat arama ücreti üzerinden ücretlendirilir.

Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için anında görüşmek üzere 7 gün 24 saat Avea hatlı cep telefonunuzdan 500’ü, sabit hatlardan ise 444 1 500’ü tuşlayarak Müşteri Hizmetleri’mize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla;

AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş.

Müşteri Hizmetleri

En son dervisahmet tarafından 05 Nis 2008, 11:18 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
ekol47
Site Gezgini
Site Gezgini

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    04 Nis 2008, 21:35Alıntıyla Cevap Gönder

Geçerli olması gerekir. Çünkü faturalı hatlar deniliyor...
blue123
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    04 Nis 2008, 21:56Alıntıyla Cevap Gönder

aman dikkat edin hocam..geçerli olsa idi mesaj gönderirlerdi bence..en iyisi müşteri hizmetlerini aramak
şebocum
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    04 Nis 2008, 22:02Alıntıyla Cevap Gönder

bence bu aradığı kişiyi 30 dakika konuşursa bedava yani 5 dakika konuşsa değil
mumy81
Site Gezgini
Site Gezgini

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    04 Nis 2008, 22:03Alıntıyla Cevap Gönder

acaba bu doğrumu öleyse çok güzel
dervisahmet
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    05 Nis 2008, 11:19Alıntıyla Cevap Gönder

güncelll............
huseyinobek
Site Gezgini
Site Gezgini

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    05 Nis 2008, 11:36Alıntıyla Cevap Gönder

inşallah geçerlidir şimdiden baya konuştum
redoknot
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    05 Nis 2008, 11:40Alıntıyla Cevap Gönder

aveanın yaptığı hiçbir kampanyaya güvenmem 30 dakika ücretsiz verir 1 dakkayı geçir katını fatura olarak yansıtır.tarife değişikliğine bile 6.5 milyon para talep eder.faturalarına maaş dayanmadı.bu yüzden iki hattım vardı ikisinide kapatttım.yalnız birinci hattı kapatırken verilen faks numarasına cüzdanın fotokopisini istiyorlar gönderiyordukkapanıyordu.geçen gün ikinci hattımı kapatırken faks numarasını tekrar istediğimde avea bayilerinde bu işlemin yapılması gerektiğini belirttiler gittim.bi faks çektiler 3 milyon istediler bu kadar büyük kurumsal bi operatöründe 3 milyona kalması ayıptır.
ne ohh be yuhh be.
kayip_kent
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    20 May 2008, 22:19Alıntıyla Cevap Gönder

bankaya otomatik ödeme talimatı verirseniz aynı yol her ay geçerli oluyor.
resha
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    20 May 2008, 22:39Alıntıyla Cevap Gönder

kayip_kent yazmış:

yukardaki link çalışmıyor. biraz izah edebilir misiniz?
kayip_kent
Aktif Üye
Aktif Üye

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    20 May 2008, 22:52Alıntıyla Cevap Gönder

resha yazmış:
kayip_kent yazmış:

ben linke tıklamadım sadece bankaya ödeme emri verildiğinde öle bir olay olduğunu söledim.
karemn
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)    20 May 2008, 23:27Alıntıyla Cevap Gönder

kayip_kent yazmış:
resha yazmış:
kayip_kent yazmış:

ben linke tıklamadım sadece bankaya ödeme emri verildiğinde öle bir olay olduğunu söledim.

hocam bi ara öyle bi kampanya vardı ama belirli tarihler arasıydı ben otomatik ödeme talimatı vermiştim şimdi her ay 30 dk sabit tlf. larla ücretsiz konuşuyorum
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Bu kıyak öğretmen hatları için geçerli mi? (GEÇERLİ)

page generation = 2.65064 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması