Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
mrsduzcelee
Aktif Üye
Aktif Üye

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    26 Arl 2007, 23:47Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben geçen yıl mayısta aldım bu eğitimi. önceki yıllarda çıkan sorulardan elime geçenleri düzenlemiştim
konuları da internetten bulup düzenlemiştim umarım işinize yarar. sorular genelde aynı oluyor ama çok abeslerini sallamayın onlar sormuyorlar.

arkadaşlar sitenin gözat butonunu çalıştıramadım bir türlü. o nedenle farklı bir yere ekliyorum. oradan indirirsiniz.

sadece sorular bana yeter diyenler için:
[url]http://www.esnips.com/doc/cad18679-896d-47b1-856b-251c0191dcc9/hazırlayıcı-eğitim-soruları-1[/url]

konularda olsun bir göz atarım diyenler için:
[url]http://www.esnips.com/doc/495d0caf-ea1c-4cd4-9ab1-99a208b20154/hazırlayıcı-eğitim[/url]
mrsduzcelee
Aktif Üye
Aktif Üye

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    09 Oca 2008, 21:47Alıntıyla Cevap Gönder

sakarya54 yazmış:
meraba arkadaşlar yeni kayıt oldum pek bilmiyorum.en üstte solda hazırlayıcı eğitim örnek sınav soruları-konular klasörüne tıklıyorum bişey açılmıyor.nerden görebilirim soruları acaba,ve nerden indiricem.Teşekkür ederim...

Türkçeci 2008 yazmış:
ben indiremiyorum kaydet diyorum ama açılmıyor

arkadaşım sol tarafta büyük bir çerçevenin içinde Download ile başlayan bri yazı var. ona tıkladığında kaydetmen için bir pencere açılacaktır. Eğer açılmıyorsa sayfanın üst kısmında sarı bir yazı çıkacaktır. oraya tıklayıp dosyayı karşıdan yükle yazısını seçmelisin.

umarım indirebilirsin. gene indiremezsen özel mesajla ulaş ben sana msnden yollayabilirim ya da mailine gönderebilirim. bir daha dene istersen...
bridget
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Hazırlayıcı eğitim notları    16 Şub 2008, 19:39Alıntıyla Cevap Gönder

Umarım işinize yarar..

Hazırlayıcı Eğitim.zip
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  Hazırlayıcı Eğitim.zip
 Dosya Boyutu:  230.42 KB
 İndirilme:  1216 defa

zet
Site Gezgini
Site Gezgini

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    16 Şub 2008, 20:32Alıntıyla Cevap Gönder

teşekürler...
berkay07
Aktif Üye
Aktif Üye

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    26 Şub 2008, 21:10Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler
asya159
Yeni Üye
Yeni Üye

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    20 Mar 2008, 17:50Alıntıyla Cevap Gönder

Razz Embarassed Idea
bilgisayarbilisim33
Aktif Üye
Aktif Üye

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    20 Mar 2008, 21:33Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler. elinize sağlık
maviekran
Aktif Üye
Aktif Üye

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    13 May 2008, 12:11Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkürler tam aradığım notlar..
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    17 May 2008, 20:20Alıntıyla Cevap Gönder

Eywallah hocam teşekkürler
maviekran
Aktif Üye
Aktif Üye

daha önce çıkmış 100 soru ve cevapları    19 May 2008, 17:48Alıntıyla Cevap Gönder

yakında 100 soru ve cevapları geçecek elime alınca atarım buraya..

kurs sorular.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  kurs sorular.rar
 Dosya Boyutu:  1.64 MB
 İndirilme:  592 defa

dilyar
Yeni Üye
Yeni Üye

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    15 Ekm 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkürler arkadaşlar Very Happy
crescent_86
Yeni Üye
Yeni Üye

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular    16 Ekm 2008, 16:07Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkürler arkadaşlar...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Hazırlayıcı Eğitim Örnek Sınav Soruları - Konular

page generation = 0.91243 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması