|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ebfo45
Seçkin Üye

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI 05 Mar 2008, 10:15 | |
| arkadaşlar tüm türkiyeye verilen lisans ayını sorun etmeyin. 1329- ************ile başlayıp 1287 ile bitiyor. | |
|
|
 |
tmancar
Seçkin Üye

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI 05 Mar 2008, 10:21 | |
|
 |
 |
bizim okula dün geldi arkadaşalr.. sorunsuz bir şekilde kurdum. 2 tane de **** vermişler.. biri öğretmen için biri de öğrenci için
diğer 14 öğrenci bilg ne yapacağım belli değil... adam akıllı belirtmemişlerde kaç bilg kaldırır bu tek seriali diye.. hayırlısı artık... dikkat etmeniz gerek konu teslim alırken gerek belgeliri dolduru... zaten pakette ne olduğu yazıyor... **** siz o paketi almak pek akıllıca bişey değil... büyük ihtimal akıllının teki evindeki bilg kurmak için **** lardan birini almıştır.... bu çerceveletme olayına da bya bi güldüm... öğretmen arkadaşım seni keklemeye çalışıyorlar sakın yapma öle bi hata... |
Bizde tek bir lisans sertifikası var, üzerinde de Windows ve Macintosh şifreleri var.
Öğrenci için nasıl bişey göndermişler size. | |
|
|
 |
cooolllooo
Aktif Üye

|
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI 05 Mar 2008, 10:43 | |
| | arkadaşlar bu yazılımları teslim alan kişi imaza atarken lisans sertifikasını teslim aldı diye imza atıyorr hiçmi dikkat etmediniz gelen setin içinde lisans sertifikası dahil bir sürü kitap falanvar . | |
|
|
 |
tmancar
Seçkin Üye

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI 05 Mar 2008, 16:11 | |
|
 |
 |
arkadaşlar bu yazılımları teslim alan kişi imaza atarken lisans sertifikasını teslim aldı diye imza atıyorr hiçmi dikkat etmediniz gelen setin içinde lisans sertifikası dahil bir sürü kitap falanvar . |
İmzayı çakan başka biri, ama bana gelen her şeyi de inceledim. Benim şaşırdığım nokta öğrenci şifresi yok diye biliyordum. Acaba Mac şifresini öğrenci şifresi mi sandı arkadaş onu merak ettim. | |
|
|
 |
esenordelarthe
Aktif Üye

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI 04 May 2008, 14:22 | |
| | ben evdekine falan kurdum okula da 10 bilg kurdum şimdi bi açılıyo bi açılmıyo delirtti beni | |
|
|
 |
serzir81
Aktif Üye

Kayıt: 13 Mar 2008 Mesajlar: 368 Konum: Aydın-Diyarbakır-(Bilgisayarbilişim.net) |
| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI 05 May 2008, 23:46 | |
| | imzanı at lisansını al. | |
|
|
 |
veycelll
Yeni Üye

|
| adobe creatıve suıt 18 May 2008, 8:46 | |
| | hocam alınan bu lısans anahtarlarını ıle programı kurduktan sonra ınternet uzerınden etkınlestırmessenız dıledıgınız kadar bılgısayara kurabılırsınız | |
|
|
 |
bilgekağan
Aktif Üye

| ADOBE CREATİVE SUITE 3 WEB PREMIUM LİSANS ANAHTARLARI 18 May 2008, 8:51 | |
|
 |
 |
bende lisans sertikası verildi, oradan girdim hiçbir sorun yaşamadık. geldğinde ben yoktum idare alırken zaten tutanak ile almış aldığı herşeyi yazmış oraya. sizde o şekilde almışlar ise milli eğitimden isteyin... |
| |
|
|
 |
|
|