|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
muallimim
Seçkin Üye

| Bir sitenin hangi firmanın sunucusunda olduğunu nasıl bulabiliriz? 16 May 2008, 17:33 | |
| Geçen seneki arkadaşlar şimdi askerdeler ve www.kesapataturkcpl.k12.tr adresini almışlar. Merak ettim sunucu hangi firma diye. Biraz araştırdım ama belki bilen vardır.
Şöyle yaptım: Komut isteminden ping www.kesapataturkcpl.k12.tr dedim.
195.87.101.81 şeklinde ip çıktı
Google' da aradım bu ip numarasını kobiline çıktı, kocnet, turknet falan çıktı. Bunu kesin bir şekilde nasıl öğreniriz?
Gerçi şu adrese ip numarasını yazınca kocnet diye sonuc çıkıyor ama....
http://whois.domainlabs.eu/ | | |
|  | harslaner
Aktif Üye

| Bir sitenin hangi firmanın sunucusunda olduğunu nasıl bulabiliriz? 16 May 2008, 18:16 | |
| | hocam; www.who.is adresinden öğrenebilirsiniz. | | |
|  | mehmetkaya1980
Aktif Üye

Kayıt: 16 Eyl 2007 Mesajlar: 388 Konum: Kahramanmaraş(Aslında İskenderun'luyum) |
| Bir sitenin hangi firmanın sunucusunda olduğunu nasıl bulabiliriz? 16 May 2008, 18:24 | |
| | www.turionnet.com adresinden bakabilirsin hocam | | |
|  | muallimim
Seçkin Üye

| Bir sitenin hangi firmanın sunucusunda olduğunu nasıl bulabiliriz? 16 May 2008, 18:31 | |
| Hocam çok teşekkür ederim who is işime yaradı.
Diğer adresten de web sitesinin mevcut olup olmadığı yani domain sorgusu yapılıyor. Teşekkürler. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13634 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|