Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    01 Mar 2008, 20:40Alıntıyla Cevap Gönder

Bazen yanlışlıkla programı bilgisayarınızdan silmek için programın klasörünü silersiniz. Bu durumda Denetim Masası / Program Ekle-Kaldırda o programı kaldırmaya çalıştığınızda kalkmaz. Bunun için tweakui yardımcı programı kullanabilirsiniz. Yoksa Başlat/Çalıştır/Regedit i çalıştırın..
http://rapidshare.com/files/96206280/TweakUI_by_meka.rar

Küçük boyutlu kullanışlı bir program..(146 kB ücretsiz program)

Bu programla XP nizi düzenleyebilirsiniz..Sağ tuş menüsünde fazla yer kaplayan sekmeleri silmek gibi birçok özellik..

(Çalıştır"ı klavyeden çalıştırmak için win tuşu ile R tuşuna basın.)

1- HKEY_LOCAL_MACHINE "i yanındaki + yı tıklayın açılan listeden

2- Software "i açın, aynı şekilde takip edin

3- Microsoft "u açın

4- Windows "u açın

5- CurrentVersion "u açın

6- Uninstall" ı açın

(Bilgisayarım \HKEY_LOCAL_MACHINE\ Software\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Uninstall)

Burada Program-Ekle kaldır daki listeyi göreceksiniz. Listeden kaldıramadıklarınızı DELETE tuşuna basarak silin.hepsi bu..

İKİNCİ EK İLAVE OLARAK :

Windows'unuzun her açılışında flanca "dll bulunamadı" yada "program bulunamadı" gibi hata mesajları aldığınızda regedit yöneticiyi açın "Düzen" / "bul" ile eksik dll kaydını bulun.Kaydı silin yada aynı şekilde buradan programı kaldırarak da sorununuzu halledebilirsiniz.
MeKa-tradbak.net

alıntıdır

En son karinca_52 tarafından 01 Mar 2008, 22:20 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Hakan_1758
Aktif Üye
Aktif Üye

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    01 Mar 2008, 20:44Alıntıyla Cevap Gönder

ben msn discovery yukledım ama msn actıgımda hata verıyor sonra msn acılıyor bunu bunda yok edebılırmıyım
sonkale
Site Gezgini
Site Gezgini

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    01 Mar 2008, 20:57Alıntıyla Cevap Gönder

Bunun şifresi yok..
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    01 Mar 2008, 21:03Alıntıyla Cevap Gönder

hakan hocam bu program bilgisayardan silipte program files den silemediğimiz isimleri veya dosyaları silmek için kullanılır....sifre sorarsa tradbak.net deneyin
Hakan_1758
Aktif Üye
Aktif Üye

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    01 Mar 2008, 21:05Alıntıyla Cevap Gönder

tşkler...
nasyek
Aktif Üye
Aktif Üye

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    01 Mar 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bunun için Your Uninstaller! 2008 programını öneriyorum.Sade ve kullanışlı.
Hakan_1758
Aktif Üye
Aktif Üye

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    01 Mar 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

şifre kabul etmıyor hocam yardım edin
Hakan_1758
Aktif Üye
Aktif Üye

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    01 Mar 2008, 22:03Alıntıyla Cevap Gönder

ŞİFRESİ YOK MU Exclamation Exclamation Exclamation
enginozdil
Moderatör
Moderatör

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    01 Mar 2008, 22:25Alıntıyla Cevap Gönder

nasyek yazmış:
Ben bunun için Your Uninstaller! 2008 programını öneriyorum.Sade ve kullanışlı.
+1 +1
bende öneriyorum Cool
inceleyinizz.....
http://bilgisayarbilisim.net/your_uninstaller_2008___patch______-t11107.html
meran
Yeni Üye
Yeni Üye

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    04 Mar 2008, 16:31Alıntıyla Cevap Gönder

hocam şifresini söyler seniz sevinirim
kodavcısı
Onursal Üye
Onursal Üye

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi    15 May 2008, 23:53Alıntıyla Cevap Gönder

+1 +1 +1 +1
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi

page generation = 0.48698 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması