Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
seabird
Site Gezgini
Site Gezgini

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''    12 Mar 2008, 17:12Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar dynedi kurdum nihayet çok sevinemedim şimdide deneme amaçlı öğrenci kullanıcı adı şifreyle girdim bazılarında ''geçersiz oturum açılışı'' çıkıyo ve progrma girilmiyo neden kaynaklanıyo olabilir bu türkçe karakter yok girdiğim kullanıcı adında yardımcı olabilrmisiniz aynı sorunu yaşayıp çözen arkadaşlarım yardımm... Sad
seabird
Site Gezgini
Site Gezgini

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''    13 Mar 2008, 18:30Alıntıyla Cevap Gönder

yardım yokmuu... Sad
yunusum
Aktif Üye
Aktif Üye

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''    14 Mar 2008, 20:18Alıntıyla Cevap Gönder

sayın hocam öğrenci kullanıcı adı ve şifreye daha iyi bak.mutlaka orda bir hata vardır.ondan kaynaklanıyor.neden diyeceksin.bugun bir öğrencim aynı sorunla geldi.bende denedim.olmadı. record managerden girip öğrencinin kullanıcı adın baktığımda farkında olmadan türkçe karakter kullandığmı gördüm.düzelttim.sorun bitti.(ö,ı,j,ş,ğ,ü,ç,ö,)kullanmayınız.
seabird
Site Gezgini
Site Gezgini

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''    15 Mar 2008, 16:40Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkürler hocam düzelttim sorunu şu an çalışabiliyoruz +1
dede60
Yeni Üye
Yeni Üye

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''    07 Nis 2008, 21:37Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam benimde giriyorum dikkatle baktım ama türkçe karakter kullanmadım ama hayla aynı hatayı veriyor
dede60
Yeni Üye
Yeni Üye

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''    07 Nis 2008, 21:38Alıntıyla Cevap Gönder

Confused 1 aya kalmaz ben kafayı yerım
selcen
Yeni Üye
Yeni Üye

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''    14 May 2008, 10:40Alıntıyla Cevap Gönder

ben turkce karakter kullunmadım numara verdim yine de geçersiz dioo Mad
sematopcu
Yeni Üye
Yeni Üye

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''    23 Ekm 2008, 14:09Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben dynEd in yeni kurbanı olarak yardımınızı bekliyorum.listeleri sisteme girdim şifre herşey tamam öğrenci nasıl girecek bi adres varmı veya her bilgisayara sistem yüklenecek mi.tşkkr.
ozkaan
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''    23 Ekm 2008, 14:27Alıntıyla Cevap Gönder

sematopcu yazmış:
arkadaşlar ben dynEd in yeni kurbanı olarak yardımınızı bekliyorum.listeleri sisteme girdim şifre herşey tamam öğrenci nasıl girecek bi adres varmı veya her bilgisayara sistem yüklenecek mi.tşkkr.

bütün bilgisayarlar yükleyeceksin hocam . kulaklık ve microfon bulunmalı.... öğrenci Dyned Courseware üzerinden kullanıcı adı (atatdığınız mail adresi) ve şifre ile girecek.

Çoook çaışmanız çoook ... çünkü üniteleri falan açavaksınız
bu işleri ingilizce öğretmenlerine gösterin . kendileri halletsin
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   MEB Projeleri-Uygulamaları-Seminerler-Haberler ---> Dyned - İngilizce Dil Eğitimi Sistemi

Öğrenci girişi: ''geçersiz oturum açılışı''

page generation = 0.19161 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması