Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

 Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  


  Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

             Türk Telekom'a ilk rakip geliyor

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
gulages72
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye



Kayıt: 15 Eyl 2007
Mesajlar: 800
Konum: Batman

Türk Telekom'a ilk rakip geliyor    09 May 2008, 20:17Alıntıyla Cevap Gönder

Turk.Net kendi omurgasıyla ADSL sunmak için kolları sıvadı. Türk Telekom'a ilk rakip geliyor.

Ciddi yatırımlara dayanarak, Turk.Net Türkiye'de bir ilke imza atıyor ve kendi yönetiminde olan güçlü omurgası üzerinden ADSL hizmetleri sunuyor.

Turk.Net'i satın alan Netone Telekom'un Pazarlama Müdürü Z.Meziyet AKBAY, Turk.Net'in bireysel internet pazarına girişi hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Pazarda mevcut hizmet sağlayıcılarından farklı olarak, Türk Telekom'un omurgası üzerinden sunulan hizmeti toptan alıp perakende satmak yerine, Turk.Net kendi yönettiği IP omurgası üzerinden kendi ADSL hizmetini sunuyor. Bu sisteme Veri Akışı Erişimi (kısaca VAE) deniliyor ve Türk Telekom ile ilk VAE anlaşmasını imzalayan Turk.Net' in sahibi Netone Telekom. Turk.Net kullanıcıları kendileri icin tasarlanmış yeni nesil IP omurgası üzerinden hizmet alıyorlar. Turk.Net ile ADSL pazarında ilk kez gerçek rekabet başlıyor.


7 gün 24 saat destek veren çağrı merkezine yaptığı yatırımlar ve müşteri odaklı yaklaşımı ile farklılaşan Turk.Net, ADSL pazarında iddialı. Kullandığı sisteme dayanarak, 14,99 YTL'ten başlayan tarifesi ile en yüksek performanslı bağlantıyı en uygun fiyatlı paketlerle pazara sunuyor. Turk.Net' e abone olmak çok kolay 0212 444 88 66 nolu Çağrı Merkezimizi arayabilir veya online başvuru için www.turk.net web site'mizi ziyaret edebilirsiniz.

Netone Telekom yönetiminde Turk.Net, yatırımlarına ve yeni hizmet geliştirmelerine devam ediyor. Türk ADSL pazarında yeni bir dönem başlıyor. Turk.Net yatırımları sayesinde yenilikler sunmaya devam edecek ve ülkemizde genişbant internet erişiminin kısa sürede yaygınlaşmasına katkıda bulunacak." diye konuştu.


Turk.Net'in fiyat çizelgesi



Fiyat açısından Türk Telekom ile arada bir fark olmamasına rağmen Turk.Net yetkilileri asıl farkın hizmet kalitesi, hız ve destek alanında ortaya konduğunu ve bu aşamada Türk Telekom'dan çok daha kaliteli bir hizmet vereceklerinin altını çiziyorlar.
hakanotuken
Seçkin Üye
Seçkin Üye



Kayıt: 11 Nis 2007
Mesajlar: 583
Konum: Yozgat

Türk Telekom'a ilk rakip geliyor    09 May 2008, 22:07Alıntıyla Cevap Gönder

bu pazarda rekabetin olması bizim işimize gelir
byvector
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye



Kayıt: 02 Nis 2007
Mesajlar: 1045
Konum: Van

Türk Telekom'a ilk rakip geliyor    09 May 2008, 22:10Alıntıyla Cevap Gönder

Bakalım Tekelleşmeye darbe vurabilecek projeler sunabileceklermi ?
@lperen
Süper Üye
Süper Üye



Kayıt: 01 Arl 2007
Mesajlar: 1332
Konum: b.ö.T.E.f

Türk Telekom'a ilk rakip geliyor    09 May 2008, 22:15Alıntıyla Cevap Gönder

İnş. ülkemiz için hayırlı olur.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

  Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

             Türk Telekom'a ilk rakip geliyor


 




page generation = 0.17074 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması