|
|
3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
fatihpc
Tecrübeli Üye

| Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır 04 May 2008, 8:17 | |
| BANDIRMADAYIM 1070 ALIYORUM BAZEN 60 OLUYOR YA ANLAMADIM GİTTİ  | | |
|  | laurona
Seçkin Üye

|
| Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır 06 May 2008, 21:47 | |
| | arkadaşlar söyleyin bu durumu banada oldu aynısı söyledim kusura bakmayın gözümüzden kaçmış iki aylık yatıraım dediler ek dersle gelir diye bekliyom ama bakalım inşallah gelir | | |
|  | ihtaner
Seçkin Üye

|
| Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır 09 May 2008, 0:13 | |
| 
En son ihtaner tarafından 09 May 2008, 0:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | | |
|  | ihtaner
Seçkin Üye

|
| Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır 09 May 2008, 0:13 | |
|
 |
 |
arkadaşlar söyleyin bu durumu banada oldu aynısı söyledim kusura bakmayın gözümüzden kaçmış iki aylık yatıraım dediler ek dersle gelir diye bekliyom ama bakalım inşallah gelir |
arkdaşım olan bir şey yok stajer öğretmensin pek böyle konuları takip etmezsen bilmezsin her ay siz stajerlerin maaşından bir miktarr 150 ytle kadar bir kesenek çıkarılır maliyeden de anlaşmalı birisi aracılığıyla o kesenek ortak bi hesap havuzunda toplanır sonra kardeş kardeş bölüşülüp yemekler yenir.Bu kadar basit başka açıklaması varsa işinde hata yapıyorsa versin o zaman tazminatını hata yaptığı için seni üzdüğü için maaşından masraflarını ödeyememenin onur gurur ezikliği manevi tazmınatını ödesinn öderlermı asla "gözden kaçmış pardonn kusura bakmayın derler ancaa" ' zaten pardon icat edildii eşşeoğlu eşşekler arttı' neysee hocamm hakkını bilmezsen çatır çatır yerler üstüne basarak yükselirler, memuriyet böyle hele öğretmenlik zırr zırr böylee.. | | |
|  | maviekran
Aktif Üye

|
| Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır 09 May 2008, 8:44 | |
| valla benim durumum çözüldü.e bilgi edinmeden sordum, ilçe mem e yazı gelmiş..yukardakiler bunları haşlamış ee tabi onlarda beni haşladı sözleşmeli olduğum okuldan kalan damga vergisi kesilmiş maaştan ne alakaysa artık.. e bilgi edinmeyi kafanıza göre kullanmayın arkadaşlar bilgi edinme falan değil direk "şikayet kutusu" imiş orası da haberim yokmuş benim.. | | |
|  | fulbt
Site Gezgini

|
| Stajer Öğretmen Maaşı Ne kadardır 09 May 2008, 10:36 | |
| arkadaşlar bende 1064 diyebiliyorum. neden herkesde farklı anlamadım.  | | |
|  |
| |
 | | 3. sayfa (Toplam 3 sayfa) |
page generation = 1.07130 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|