|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
saimserin
Aktif Üye

| ADSL Aboneliğini İptal Ettirmek Ne kadara Mal Olur??? 07 May 2008, 22:37 | |
| | Arkadaşlar ADSL Aboneliğini İptal Ettirmek istiyorum.2007 Ağustosunda 24 Aylık bir sözleşme imzaladım.Modem bana ait olmak üzere ayda 26 YTL lik bir sözleşme.Acaba şu an iptal ettirsem ne kadar masraf öderim bir bilginiz var mı acaba?Şimdiden teşekkürler | | |
|  | saimserin
Aktif Üye

| ADSL Aboneliğini İptal Ettirmek Ne kadara Mal Olur??? 07 May 2008, 22:38 | |
| | Arkadaşlar kapmanya TTNET ten | | |
|  | adiyif
Seçkin Üye

|
| ADSL Aboneliğini İptal Ettirmek Ne kadara Mal Olur??? 07 May 2008, 22:39 | |
| | modem ucretı odmedıysenız 130 ytl mal oluyor dedı bır arkadas modemı dısardan aldıysanız bılgım yok | | |
|  | @lperen
Süper Üye

| ADSL Aboneliğini İptal Ettirmek Ne kadara Mal Olur??? 07 May 2008, 22:43 | |
| Tam emin değilim ama, normal fiyat üzerinden ne kadar indirim aldıysan o kadar ödeme yapıyorsun.
Kurulum ücreti+modem ücreti+3 ay bedava internet(Tabii ki bunlardan yararlandıysan.) | | |
|  | saimserin
Aktif Üye

| ADSL Aboneliğini İptal Ettirmek Ne kadara Mal Olur??? 07 May 2008, 22:48 | |
| | arkadaşlar modem kendime aitti ve 29 ytl de kurulum ücreti vermiştim.Bu arada cevaplarınız için çok teşekkürler... | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.14283 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|