Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

adsl led ışığı yanıp sönüyor internete bağlanamıyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
he56
Yeni Üye
Yeni Üye

adsl led ışığı yanıp sönüyor internete bağlanamıyorum    06 May 2008, 15:00Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar. bir hafta önce sorunsuzca çalışan internetimiz bir haftadır çalışmıyor. ledlere baktığımda adsl ledi yanıp sönüyor. telekoma sordum bağlantıda sorun yok deddler. ne yapmalıyım...??? Question
hasari
Süper Üye
Süper Üye

adsl led ışığı yanıp sönüyor internete bağlanamıyorum    06 May 2008, 15:03Alıntıyla Cevap Gönder

Modemminde pronblem olabilir birde hocam adsl ile telekonm ilgilenmiyor adsl arızayı arayın. Birde modeme reset atıp tekrar kurlum yapın. kolay gelsin.
cogullu
Moderatör
Moderatör

adsl led ışığı yanıp sönüyor internete bağlanamıyorum    06 May 2008, 15:05Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bağlantıları, kabloları ve splitterı kontrol edin sorun devam ediyorsa sorun telokomdadır ısrar edin.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

adsl led ışığı yanıp sönüyor internete bağlanamıyorum    06 May 2008, 15:08Alıntıyla Cevap Gönder

modemi internete tanıtma ayarlarını kontrol edin .... bilgiler silinmiş olabilir. kullanıcı adı parolayı tekrar yazın
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

adsl led ışığı yanıp sönüyor internete bağlanamıyorum

page generation = 0.16011 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması