|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
sgulkurusu
Site Gezgini

| 7. Basamak İnternet Ünitesi Bağlantı Araçları--Acil 29 Mar 2008, 17:54 | |
| Merhabalar ben Şeyda
henüz bilgisayar öğretmeni adayıyım, bir ders için bilgisayar öğretmeni arkadaşlardan başlıkta yazan konuda yardımlarını rica ediyorum.. 7. basamak ders kitabının İnternet ünitesinde yer alan bağlantı araçları konu başlığının içeriği konusunda bana döküman bulabilirseniz çok sevinirim...
Teşekkürler | | |
|  | ondersahiner
Yeni Üye

|
| 7. Basamak İnternet Ünitesi Bağlantı Araçları--Acil 05 May 2008, 17:24 | |
| | Merhaba Hocam, 7.basamak kitabından bahsetmişsin yalnız o bende yok biraz daha açarsan yardımcı olabilirim. sizin okula öğretmen kitabı gönderilmedi mi acaba? | | |
|  | sgulkurusu
Site Gezgini

| 7. Basamak İnternet Ünitesi Bağlantı Araçları--Acil 05 May 2008, 21:43 | |
| | ben öğretmen değilim henüz yukarıda da yazmıştım öğretmen adayıyım.. bir ders için gerekliydi ama artık değil. teşekkür ederim yinede | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.21954 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|