Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
YazarMesaj
AngeL_
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    10 Oca 2008, 15:50Alıntıyla Cevap Gönder

Ellerinize sağlık demeyi çok isterdim ama Spor dünyasındaki o olur olmaz haber safsatalarını görünce fikrimi değiştirdim Emin hocam...
Bir Fenerli olarak sizi esefli kınıyorum sleep ve öğrencilerime bu CD yi dağıtmaktan vazcayıyorum Exclamation
Anti-Fener taraftarlarına karşı download tepki kotamı koyuyorum ve böyle bir efsaneyi tozlanmış zihniyetlerinizle yıkamayacağınızı bir daha vurguluyorum Mr. Green
Öğrencilerimi zehirleyemeyeceksiniz Razz Anticiler sizi! sleep

Bilişim çocuk serilerinde böyle çamur dökümanlarada yer verilecekse lütfen recaa ediyorum alt yazı geçiniz... Yoksa döküman katkılarına bizden misilleme gelebilir ! Malum GS-BJk ve diğerlerinin kara geçmişlerini gün yüzüne çıkarmak çokta zor değil Idea

Protesto ediyorum bu CD yi...direk piyasadan toplatılmalı Exclamation Cool
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    10 Oca 2008, 16:17Alıntıyla Cevap Gönder

Ben yarı fenerliyim ama(aceleye geldi ancak o haberleri ekledik), ikincisinde yok öyle şeyler, 1 kaç güne hazır olur oda. Smile
bybilgisayarci
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    11 Oca 2008, 13:34Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler emeğe saygı
muratci
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    18 Oca 2008, 13:40Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler...
eferide
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    24 Oca 2008, 11:29Alıntıyla Cevap Gönder

Bilişim CD-2 yi torrentten indirmeye başladım. Ama 1.sini daha önce başlattığım halde hala tık yok. Nasıl yapabirim?
emin.umut
Site Admin

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    24 Oca 2008, 11:39Alıntıyla Cevap Gönder

Bilişim Çocuk 1' in torrent dosyasını silmiştik. Rapidshare den indirmeniz gerekecek.
bk_tr
Site Gezgini
Site Gezgini

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    26 Şub 2008, 11:42Alıntıyla Cevap Gönder

çok teşekkürler
berkay07
Aktif Üye
Aktif Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    26 Şub 2008, 21:09Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler
alcapone
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    01 Mar 2008, 13:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar ben yapamadım lütfen bi yardım edin. rardan çıkartıyorum.Bilişim Çocuk 1.nrg çıkıyo ama tıklanmıyo hangi program gerekli pls
emin.umut
Site Admin

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    01 Mar 2008, 13:30Alıntıyla Cevap Gönder

Nrg' yi nero ile direkt olarak CD' ye yazdırabilirsiniz, ya da bir image programı(Power iso, daemon, vs.) ile açabilirsiniz.
kim bo kastekniv
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    01 Mar 2008, 13:33Alıntıyla Cevap Gönder

hocam çok çok teşekkür ederim.
bilgi_sayar
Yeni Üye
Yeni Üye

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...    01 May 2008, 19:11Alıntıyla Cevap Gönder

ya inmiyor rapidshare de şifre uymuyor...

bi bakabilirmisiniz..,

veya linki yeniliyebilir misiniz...

(çok güzel bir paylaşım Smile))
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder6. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bizden Size

Bilişim Çocuk-1_İnteraktif CD miz...

page generation = 0.26265 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması