Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 6. Basamak

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
sarix
Aktif Üye
Aktif Üye

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    09 Ekm 2007, 21:28Alıntıyla Cevap Gönder

Ö¤rencilerinizin yaş, seviye ve ilgilerine yönelik
teknoloji konulu bir forum bulunuz ya da oluşturunuz. diyo kitapta forum oluşturmayı bilmiyorum
siz bu konuyu işlerken teknoloji konulu uygun bir forum sitesi kullandınızmı
aklınıza gelen varmı?
sarix
Aktif Üye
Aktif Üye

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    09 Ekm 2007, 21:49Alıntıyla Cevap Gönder

kimseler bu konuyu işlemedimi acaba

işlediyseniz nasıl işlediniz? fikrim olsun yardımmmmmm
respective3
Yeni Üye
Yeni Üye

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    09 Ekm 2007, 22:22Alıntıyla Cevap Gönder

forum.donanimhaber.com u gösterdim cocuklara.. teknoloji adına ne ararsan var Cool
kerox
Seçkin Üye
Seçkin Üye

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    10 Ekm 2007, 10:14Alıntıyla Cevap Gönder

abi ben kendim bir planlama yaptım 6. basamağa 8. sınıflara göstercem ama o konuya gelmedim. diğer arkadaşın dediği donanım sitesi olabilir yalnız...
bünyamin
Site Gezgini
Site Gezgini

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    10 Ekm 2007, 10:18Alıntıyla Cevap Gönder

www.teknolojiforum.biz
elifusta61
Yeni Üye
Yeni Üye

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    11 Ekm 2007, 8:58Alıntıyla Cevap Gönder

ben öğrencilerime http://www.ogrenciforum.org sitesini örnek verdim
ilknur_bote2005
Site Gezgini
Site Gezgini

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    03 Mar 2008, 11:56Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler..
niki77
Site Gezgini
Site Gezgini

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    24 Mar 2008, 11:22Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam ellerinize sağlık çok gzl olmuş
louiserhodes
Yeni Üye
Yeni Üye

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    31 Mar 2008, 15:58Alıntıyla Cevap Gönder

www.egitici.org u örnek verdim
Aliosman_eser
Aktif Üye
Aktif Üye

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    22 Eyl 2008, 10:24Alıntıyla Cevap Gönder

www.forumcan.net
emineelif
Yeni Üye
Yeni Üye

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    06 Ekm 2008, 13:17Alıntıyla Cevap Gönder

teknoloji forum konusunda sunusu olan var mı
omerdurmus
Aktif Üye
Aktif Üye

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği    07 Ekm 2008, 9:16Alıntıyla Cevap Gönder

elifusta61 yazmış:
ben öğrencilerime http://www.ogrenciforum.org sitesini örnek verdim
ben de bu forumu göstereceğim hocam ama açıkcası forum kullanımı ile ilgili bir sunu da olsa fena olmazdı.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 6. Basamak

6. Basamak Teknoloji forumu etkinliği

page generation = 0.29992 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması