Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 6. Basamak

veri tabanı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
gsevcang
Aktif Üye
Aktif Üye

veri tabanı    28 Mar 2008, 0:51Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar 6. basamak adres defterım unıtesı verı tabanı konularında neler yapıyosunuz bılgı verırsenız cok sevinirim....
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

veri tabanı    28 Mar 2008, 1:13Alıntıyla Cevap Gönder

ben access anlatiyorum...basit bir adres defteri yapilabilir, ufak ornekler. kitap olmadigi icin cocuklarda (daha doğrusu uygun ortam) biraz hayal gucune kaliyor, cocuklarin da ancak birkacinda anlatinlar kaliyor Sad
posulu_amca
Yeni Üye
Yeni Üye

veri tabanı    20 Eyl 2008, 11:48Alıntıyla Cevap Gönder

ya bu cocukları bırakın ben lisedekii cocuklara "veritabnı dedimm" ole yuzume baktılar ve ne ise yaradıgını bile bilmiyolar.6 sınıflara veri tabanı nasıl olusturuldugunu anlatacaguızzz
gulayozgur
Site Gezgini
Site Gezgini

veri tabanı    20 Eyl 2008, 15:13Alıntıyla Cevap Gönder

önce postane hastane gibi örnekleri veriyorum. sonra postanede tel numarasınını hastanede tc kimliği birincil anahtarla (biricik tek olan kayıtla) bağdaştırıyorum. sonra okulda müd yard odasına gidip öğrenci belgesi istediklerinde birincil nahtarlarının ne olabileceğini soruyorum. öğrenci bilgilerini içeren basit tablo oluşturmalarını sağlıyorum. tablodan arama yaptırıyorum.
Whitestorm
Site Gezgini
Site Gezgini

veri tabanı    21 Ekm 2008, 11:33Alıntıyla Cevap Gönder

ya bence ilköğretime en mantıklısı excel de basit bişeyler yapmak....
yzengin
Aktif Üye
Aktif Üye

veri tabanı    25 Ekm 2008, 20:43Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam acces'de basit bir telefon defteri yapabilirsiniz.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 6. Basamak

veri tabanı

page generation = 0.17157 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması