Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
Hakan_1758
Aktif Üye
Aktif Üye

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    13 Oca 2008, 22:57Alıntıyla Cevap Gönder

Msn gırıyorum ama Internete gırmıyor ne yapmam lazım arkadaslar yardımcı olun lütfenn
mursidem
Aktif Üye
Aktif Üye

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    13 Oca 2008, 23:21Alıntıyla Cevap Gönder

bende de aynı sorun vardı
norton engelliyordu
bende disable yaptım
girebiliyorum
atsl
Aktif Üye
Aktif Üye

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    13 Oca 2008, 23:27Alıntıyla Cevap Gönder

Sisteminizi Taratınız,Trojan,veya Spy Worm Dosyalarının Olup Olmadıklarından Emin Olunuz ve hacker saldırısı olmuştur antivirüs proğramınızda internete girmenizi engelliyordur.
celal
Site Gezgini
Site Gezgini

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    13 Oca 2008, 23:51Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar
msn de kamera açmanın yolu varmı okul bilgisayarlarında Smile
mumy81
Site Gezgini
Site Gezgini

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    13 Oca 2008, 23:51Alıntıyla Cevap Gönder

başka bir tarayıcı ile girmeyi deneyiniz...
Hakan_1758
Aktif Üye
Aktif Üye

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    14 Oca 2008, 21:17Alıntıyla Cevap Gönder

Firefox dan denedım olmuyor virüs programım Ashampoo AntiSpyWare iyi dediler yukledım Trojanı buluyor mu sizce veya bulan program varsa paylasın lütfen
atsl
Aktif Üye
Aktif Üye

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    14 Oca 2008, 21:49Alıntıyla Cevap Gönder

trojan hunter ı dene çok iyi bu konuda.
Hakan_1758
Aktif Üye
Aktif Üye

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    14 Oca 2008, 21:53Alıntıyla Cevap Gönder

Varsa Upload ette ındırelım ya
atsl
Aktif Üye
Aktif Üye

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    14 Oca 2008, 21:56Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.tamindir.com/program/8472/Trojan_Hunter_4.5_Build_920.htm burdan indirebilirsin.
heymizmiz
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    06 Şub 2008, 19:39Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürlerrr belkii bende de virüs vardıı ilgnçtirkii msn ii açamıyordumm hotmailden girebiliyorum fakat msn den aynıı şifreyii bir türlüü kabull etmiyorr ondan öncee tesadüfen açtığımda daa msn kişilerim silinmişş tii
processor
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor    24 Mar 2008, 15:10Alıntıyla Cevap Gönder

atsl yazmış:
http://www.tamindir.com/program/8472/Trojan_Hunter_4.5_Build_920.htm burdan indirebilirsin.

hocam lisans anahtarı olan var mı?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Msn e gırıyor ama ınternet explorer e gırmıyor

page generation = 0.20715 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması