|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
izmitlii
Site Gezgini

|
| Bad Sector Düzeltme Programı Olan Var mı? 15 Mar 2008, 13:11 | |
| benden tavsiye sen hdd i 3 e böl: . küçük olsun. 2. ve 3. eşit olsun.sen 3. ye kur tahminimce sorunu alledersin. ama bad sector oluşan yeri bir daha kullanamazsın.
hee yine mi olmadı hiren boot cd hdd regenerator. uzun zamanını alır ama sorunu halleder | | |
|  | maviekran
Aktif Üye

|
| Bad Sector Düzeltme Programı Olan Var mı? 15 Mar 2008, 13:16 | |
| | arkadaşlar benim bilgisayarda da yeniden xp yüklemek istediğimde sık sık önyükleme bölümünün bozulduğu hatasını veriyor,5 ayrı xp cd si kullandım nerdeyse hepsi de aynı hatayı verdi,windows 2000 yükledim tık bile demedi,vista yükledim yine gayet güzel yükledi..2000 ve vista, xp den daha sağlam galiba,ya da benim xp cd lerinin hepsi bozuktu:) | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 0.17033 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|