Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

win 2000 i Win xp ağına bağlayabilir miyim?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

win 2000 i Win xp ağına bağlayabilir miyim?    13 Mar 2008, 23:28Alıntıyla Cevap Gönder

Bende win2000 professional(ingilizce) yüklü bir bilgisayar vardı arkadaşlar.Yeni gelen müdür yardımcısına idareten o bilgisayarı kurdum.
Fakat Diğer WinXp sp2 yüklü bilgisayarların ağına bağlanamıyorum.Yazıcı için bu bağlantıyı yapmak istedim olmadı.
Böyle bir bağlantı yapmam mümkün müdür???
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

win 2000 i Win xp ağına bağlayabilir miyim?    13 Mar 2008, 23:35Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam tabiki yaparsın hiçbir farkı yok, aynı çalışma grubunda olduguna dikkat et, bnm labda, win98, winme ve win xpler bir arada calisiyor ve problemsiz.
kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

win 2000 i Win xp ağına bağlayabilir miyim?    13 Mar 2008, 23:51Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam aynı çalışma grubuna aldım zaten Ama win2000 de diğer bilgisayarları görmüyor.Sadece kendisini görüor.
s_ozberk@hotmail.com
Site Gezgini
Site Gezgini

win 2000 i Win xp ağına bağlayabilir miyim?    14 Mar 2008, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam Win2000 denemedim ama win98-winXP bağladım daha önce. Hatta çeşitli Linux versiyonlarıyla WinXP arasında bile ağ kurmuştum. Sorun devam ederse Win2000 yüklü bilgisayara WinXP üzerinden erişmeye çalış. Daha kolay olur. Bir de Win2000'den birkaç klasörü tam paylaşıma aç bakalım nolacak?
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

win 2000 i Win xp ağına bağlayabilir miyim?    14 Mar 2008, 0:04Alıntıyla Cevap Gönder

kingings yazmış:
Hocam aynı çalışma grubuna aldım zaten Ama win2000 de diğer bilgisayarları görmüyor.Sadece kendisini görüor.

Hocam aslında xp için gecerli ayarlar 2000 içinde gecerlidir. ağ bagdastiricini kaldirip yeniden kurmayi dene bence, kablonu kontrol et. ekte bir dosya gonderiyorum 2000 için ag ayarlarini anlatiyor ama muhtemelen bunlari yapmissindir yine de bi goz at istersen belki gozunden kacan bir yer vardır. kolay gelsin.

win2000_icin_ag_ayarlari.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  win2000_icin_ag_ayarlari.rar
 Dosya Boyutu:  80.25 KB
 İndirilme:  3 defa

kingings
Aktif Üye
Aktif Üye

win 2000 i Win xp ağına bağlayabilir miyim?    14 Mar 2008, 0:10Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam gönderdiğin ekteki ayarları yaptım. Birde ağ bağdaştırıcılarını deneyeyim yarın. İngilizce olmasıda bana sorun cıkartacak gibi görünüyor bu konuda.

s_ozberk hocam dosya paylaşıma açmakta aklıma gelmemişti.Birde onu deneyeyim.
Cevapları bildiririm.Teşkkürler.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

win 2000 i Win xp ağına bağlayabilir miyim?

page generation = 0.86295 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması