|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
cetinkuru
Yeni Üye

|
| switchlerle ilgili bir problem 13 Mar 2008, 19:55 | |
| | okulumda 4 adet 24 portluk switch bulunmaktadır. interneti ve idarecileri rahatlatmak amacıyla 2. bir adsl hattı aldık bu nedenle 3 lab ile idare bilgisayarlarını ayırmam gerekiyor. ama ana dağıtıcı switch bilgisayar sınıfında. bana lazım olan switchin hangi protuna hangi bilgisayarın bağlandığını gösteren bir program. yoksa tek tek denemek zorunda kalacağım 3 sınıfta da. yardımcı olursanız sevinirim | | |
|  | aakcakaza
Süper Üye

| switchlerle ilgili bir problem 13 Mar 2008, 20:04 | |
| | Hocam aynı sorun bnmde basima geldi, ama bende 2 lab ve 20 şerden 40 makina vardı, ben deneme yanılma yontemiyle buldum, 1 tanesini bulunca zaten digerlerinin de yerleri belli oluyor, ayrıca bunun icin bi program olacagini sanmiyorum en azindan ben hiç duymadim... | | |
|  | yavuzali
Aktif Üye

Kayıt: 13 Oca 2008 Mesajlar: 229 Konum: KARAMAN--- Görev Yeri: BİNGÖL |
| switchlerle ilgili bir problem 13 Mar 2008, 20:25 | |
| | yoktur zannetmiyorum bende.. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.13043 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|