Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
teknomann
Aktif Üye
Aktif Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    21 Oca 2008, 23:32Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar şu telekomun verdiği pikatel airmax-101 kablosuz modemi kuramadım sinir oldum yardım edin lütfen!
kullanım klavuzunda (internette de mevcut)
1.cd den kolay kurulumu çalıştırarak ya da(önerilen)
2.web arayüzünden kurulum diyordu

ben cd den kolay kurulumu çalıştırarak yaptım,herşey olması gerektiği gibi oldu ama internete girmiyor.ağ bağlantısı ikonu çıkıyor,bağlantı var.gelen giden var Smile ama sayfa görüntülenmiyor.

bir de bunun üstüne web arayüzünden denedim.192.168.1.1 web arayüzü geliyo ama bu defada ttnet kullanıcıadi ve şifre bölümü yazacağım yer dolu geliyo ben değiştiremiyorum
kafayı yedim artık çok basit olduğunu düşünüyodum ama nerde hata yapıyorum anlayamadım
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    21 Oca 2008, 23:35Alıntıyla Cevap Gönder

hocam modemi iyi bi resetle Wink

sonra sen zor diye bahsedilen asıl kolay yol olan web arayuzlu kuruluma geç halledeceginden eminim...
girdab
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    21 Oca 2008, 23:35Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam modemi resetleyip öyle deneyiver bir de.
teknomann
Aktif Üye
Aktif Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    21 Oca 2008, 23:37Alıntıyla Cevap Gönder

resetledim keşke bunu belirtseydim
teknomann
Aktif Üye
Aktif Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    21 Oca 2008, 23:41Alıntıyla Cevap Gönder

ben bir ara da airties modemi de başka bir arkadaşa kurdum web ara yüzünden çok basitti. acaba kurduğum programı falan komple kaldırıp öyle mi web arayüzüne geçsem
teknomann
Aktif Üye
Aktif Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    21 Oca 2008, 23:48Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar pikatel web arayüzde kullanıcı adı ve şifre neden giremiyorum neden girilmiş geliyor lütfeeeeeeeeeeeen yok mu bu modemden kullanan ya da aynı sorunu yaşayan
girdab
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    21 Oca 2008, 23:58Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam resetlemeyi acaba doğru yapıyor musun?

Alıntı:" ya bende inca bir adsl modem vardı reset atmıyordu hatta bilgisayarcı bu bozuk dedi bende gittim yeni bir tane aldım.. ama arkadaşımın aklına gelmiş üreticinin web sitesine girmiş (daha önce hiç modemi resetleme ihtiyacım olmamıştı) meğer reset atmayı bilmiyormuşuz siteden öğrendik hatta bilgisayarcıda sayemizde öğrendi
normalde modemin arkasındaki yerde reset yerine 10 sn basın diyordu basıyorduk resetlendi zannettiğimiz halde bir türlü olmuyordu..Meğer açma/kapama tuşuna basılı halde 10 sn bekletip sonra tuştan elimizi çekmemiz gerekiyormuş..Belki modemi aldığın yerde bizim aldığımız yer gibi nasıl reset atacağını bilmiyordur.."

Bir de yazılımı güncellemeyi denesen.
teknomann
Aktif Üye
Aktif Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    22 Oca 2008, 0:07Alıntıyla Cevap Gönder

modem reset bölümü biraz iç kısımda bende bir kalemle birkaç saniye basılı tuttum modemde bir kıpırdanma olana kadar .airties de böyleydi of ya anlamadımki
girdab
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    22 Oca 2008, 0:24Alıntıyla Cevap Gönder

Reset butonu modem ayarlarını fabrika ayarlarına geri döndürmek icin kullanılır.
Modem arayüzüne erişemediğinizde yada modem yazılımın (software) güncellenmesi
durumunda, modemi fabrika ayarlarına döndürmek gerekebilir.
Reset butonu modemin arkasındadır.

Modemin reset işlemi için; reset butonunu 10 saniyeden fazla basılı tutunuz. Modem
fabrika ayarlarına 30 saniyeden sonra dönecek ve modem kullanıma hazır duruma
gelecektir.
osiris
Seçkin Üye
Seçkin Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    07 Mar 2008, 22:30Alıntıyla Cevap Gönder

teknomann yazmış:
arkadaşlar pikatel web arayüzde kullanıcı adı ve şifre neden giremiyorum neden girilmiş geliyor lütfeeeeeeeeeeeen yok mu bu modemden kullanan ya da aynı sorunu yaşayan

k adı : admin
şifre : password
wesete
Yeni Üye
Yeni Üye

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!    20 Eyl 2008, 13:48Alıntıyla Cevap Gönder

Aslında herşey çok basit, Kullanım Klavuzunda yazıyor.

k adı : admin
şifre : ttnet
yer6kurdu
Yeni Üye
Yeni Üye

kablosuz baglanti    05 Ekm 2008, 21:36Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar ben kurulum cd ile kurdum ve kablosuz baglanti yaptim ama daha once bunu kullanan ark bu sefer baglanamamaya basladi bi turlu o bilgi kablosuz bagliyamiyoruz baglansa bile sinirli baglanti verip int sayfalarini acmiyor yardimci olabilir misiniz????? tesekkurler
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

pikatel airmax-101 kablosuz modem yardım!!!!

page generation = 0.14466 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması