|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
özygt
Aktif Üye

| ağdaki sorun 05 Mar 2008, 8:56 | |
| arkadaşlar bilgisayar masalarının altlarından geçen soketlerde problem var sanırım.bilgisayardan gelen ağ kablosunu taktığımda takılı olrak gözükmüyor.Elimle bastırdığımda takılı olrak görüyor bir süre sonra yine yerinden oynuyor ve ağ kablosu takılı değil diyorrr.27 makineden ancak 10 tanesi düzgün çalışıyor.jakları kontrol ediyorum onlar da sağlam.Bu konuda ne yapabilirim kaliteli jak lar var mı yoksa standart mı?Bilgisayarcılar direk swichten makinelere kablo çekelim dediler ama bana mantıklı gelmedi.Bu sorun çok canımı sıkmaya başladı öğrencilere ne internet verebiliyorum nede netup,netsuppor kullanabiliyorum önerileriniz neler.
TEŞEKKURLER. | | |
|  | fanfatih
Seçkin Üye

| ağdaki sorun 05 Mar 2008, 9:09 | |
| Bilgisayarcılar direk swichten makinelere kablo çekelim dediler ama bana mantıklı gelmedi
Bana mantıklı geldi hocam | | |
|  | the_korsan
Tecrübeli Üye

|
| ağdaki sorun 05 Mar 2008, 9:16 | |
| banada mantıklı geldi.
çalışmayanlardan 1-2 sine direk switchden çekin denemek için anlaşılır zaten | | |
|  | muallimim
Tecrübeli Üye

| ağdaki sorun 05 Mar 2008, 9:21 | |
| | evet | | |
|  | özygt
Aktif Üye

| ağdaki sorun 05 Mar 2008, 10:15 | |
| | Sorunun ne olduğunu biliyorum arkadaşlar.tüm bilgisayarlara tek tek kablo ne demek biliyormusunuzsiz.ağı ne kadar yavaşlatır.benim sorduğum şey jakların sokete tam oturması için ne yapabilirim. | | |
|  | sarix
Aktif Üye

|
| ağdaki sorun 05 Mar 2008, 10:26 | |
| bizim sınıfımızda da 5- 6 tane bilgisayar sürekli internete bağlanamıyodu
yerel ağ bağlantı kablosu takılı değil diyodu
kablolarını değiştirmeme rağmen aynı sorun olunca
girişlerine baktı diğer bilgisayar öğretmeni arkadaşım telleri yamulmuş dedi onları düzellti şimdi hepsi internete giriyo
yani bizim sorunumuz internet kablolarının girişleri ezilmişti
girişlere bir bakın telleri bizimki gibi yamulmuş olabilir | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.30673 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|