|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
erginbakla
Aktif Üye

| Wireless'a bağlanmaya çalışanları gösteren program var mı? 28 Şub 2008, 21:53 | |
| arkadaşlar wireless modemim var. şifreleme işlemi de tamam ama hala içimde acaba şifremi kıran olabilir mi düşüncesi var?
Bir makalede wireless şifrelerini kıran programların var olduğunu okumuştum. | | |
|  | rusensahin
Süper Üye

| Wireless'a bağlanmaya çalışanları gösteren program var mı? 28 Şub 2008, 21:58 | |
| | Bende duydum wirelees *****ın olduğunu... Bu yüzden okul wirelesslarına dikkat edin dışardan girip Bilsa'dan notları değiştirebilirler falan demişlerdi.... | | |
|  | gunica
Site Gezgini

|
| Wireless'a bağlanmaya çalışanları gösteren program var mı? 28 Şub 2008, 22:01 | |
| hocam modeminizin ayarlarına girin... orda kablosuz ağ için mac filtreleme seçeneği tarzı bir bölüm olabilir...
ayrıca airties ise modeminiz, ana menüde kablosuz bağlantısına tıkladığınızda "Bu sayfada AirTies RT......'a kablosuz olarak bağlı olan tüm istemcileri görebilirsiniz."
ii çalışmalar.... | | |
|  | biltek2007
Süper Üye

|
| Wireless'a bağlanmaya çalışanları gösteren program var mı? 28 Şub 2008, 22:07 | |
| Geçenlerde okula yazı gelmişti. Okulların kablosuzunu çevreden kullananlar var diye. Ben aklıma geldikçe şifreyi değiştiriyorum. Mac adresi girmek pek cazip değil. Okuldaki öğretmenleri tek tek gir. Yeni olursa tekrar gir.
Ben en iyisi arada şifreyi değiştireyim. | | |
|  | erginbakla
Aktif Üye

| Wireless'a bağlanmaya çalışanları gösteren program var mı? 28 Şub 2008, 22:09 | |
|
 |
 |
hocam modeminizin ayarlarına girin... orda kablosuz ağ için mac filtreleme seçeneği tarzı bir bölüm olabilir...
ayrıca airties ise modeminiz, ana menüde kablosuz bağlantısına tıkladığınızda "Bu sayfada AirTies RT......'a kablosuz olarak bağlı olan tüm istemcileri görebilirsiniz."
ii çalışmalar.... |
Modeminiz, kablosuz erişim noktası özelliği ile dış mekanlarda 400 metre, iç mekanlarda 100 metreye ulaşan kablosuz internet alanı (hotspot) oluşturabilirsiniz. G++ teknolojisi ile 125 Mbps hızında kablosuz erişim noktası olarak çalışır. Aynı zamanda, 802.11B/G ile de geriye dönük uyumludur. Kablosuz ağ güvenliği için, en son şifreleme teknolojileri ve MAC adres filtrelemesini desteklemektedir.
Bu sayfada modeminize kablosuz olarak bağlı olan tüm istemcileri görebilirsiniz.
Şu anda bağlı kablosuz istemci yok.
YAZIYO TAMAMDIR | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.52994 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|