Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 6. Basamak

6.basamak-bilgi güvenliği

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
papatyaa
Yeni Üye
Yeni Üye

6.basamak-bilgi güvenliği    29 Ekm 2007, 20:56Alıntıyla Cevap Gönder

6. basamakta bulunan "Bilgi güvenliği için gerekli tedbirleri alır." kazanımını içeren, bilgi güvenliği etkinliğini cuma günü anlatmam gerekiyor. Ancak çocuklar çok haylaz, biraz ilgi çekici hale getirmek istiyorum. Bu arada ben böte-4 öğrencisiyim. Staj için bu dersi anlatıp, videoya çekmem gerekiyor. O videodan not alıcam. Yardım edebilir misiniz? Fikirleriniz nedir ?
papatyaa
Yeni Üye
Yeni Üye

6.basamak-bilgi güvenliği    30 Ekm 2007, 14:47Alıntıyla Cevap Gönder

fikri olan yok mu bu konuda yaa Sad Sad Sad
kek
Yeni Üye
Yeni Üye

6.basamak-bilgi güvenliği    24 Oca 2008, 8:54Alıntıyla Cevap Gönder

Embarassed
hasemrah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

6.basamak-bilgi güvenliği    24 Oca 2008, 9:41Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bu konuda zaten bir sunu hazırladım. İndirebilirsiniz. Bilgi güvenliği ile ilgili süpriz yumurtaları araştırın bence. İlgilerini çekecektir
bayram_asik
Site Gezgini
Site Gezgini

6.basamak-bilgi güvenliği    11 Şub 2008, 9:42Alıntıyla Cevap Gönder

emrah has hocam çalışmaların bana çok yardımcı oluyor....
narada
Yeni Üye
Yeni Üye

6.basamak-bilgi güvenliği    19 Şub 2008, 19:00Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   İlköğretim Bilişim Teknolojileri Uygulama ve Materyaller ---> 6. Basamak

6.basamak-bilgi güvenliği

page generation = 0.27492 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması