|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
nese1982
Seçkin Üye

|
| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 16 Oca 2008, 18:14 | |
| acill müdür beni bekletiyo
daha fazla oyalayamıyacam
| |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 16 Oca 2008, 18:45 | |
| Arkadaşlar winxp home edition işletim sistemi 10 kullanıcıya kadap paylaşım verir. Bu kullanıcı sayısını arttıran program hiç görmedim, duymadım. Forumda bahsedilen program trojandır. Bunu kullanan arkadaşlara geçmiş olsun. Şu anda bilgisayarınız bir başka kişi tarafından gözetleniyor.
xp Professional işletim sistemini kurarasan bu sorunu çözersin. Yanlış hatırlamıyorsam PRofessional edition da 50 kullanıcıya kadar izin veriyor. Win2003 Server işletim sisteminde ise sınır yok...
| |
|
|
 |
ertozkan
Site Gezgini

| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 17 Oca 2008, 1:45 | |
| | Sorununu bu cozmez... Home 5, Pro 10, Server 2003' un de 73 tane kullanici siniri vardir...
| |
|
|
 |
ertozkan
Site Gezgini

| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 17 Oca 2008, 2:07 | |
|
 |
 |
Şimdi değiştireceğimiz dosyalar windows file protection sebebiyle çoğunlukla başarısızlıkla sonuçlanmaktadır. Yani dosya koruma sistemi system 32 klasörü içindeki dosyaları değiştirmemize izin vermiyecektir.Biz öncelikle başlat çalıştırdan şu değişikliği yapalım
Başlat çalıştır tan regedit yazarak
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
bu anahtarı bulun bu anahtarda SfcDisable diye bir dword değeri vardır buna çift tıklayın ffffff9d yazıp kaydedin
Bunu yaptıktan sonra makinanızı restart yapın ve güvenli kipte açın Windows/system 32 klasörüne gidin ve srvsvc.dll dosyasını bulun ve bu dosyayı silin ya da masaüstüne indirdğimizi system 32 klasöründeki *****ş srvsvc.dll dosyasını kopyala yapıştır diyerek system32 klsörüne atın.Daha sonra yine masaüstündeki system32 klasörünün içindeki drivers klasörüne gidin ve içindeki dosyayı kes yapıştır diyerek system32 klasörünün içindeki drivers klasörünün içine atın işlem bu kadar şimdi restart yapın artık ve istediğiniz kadar bilgisayarla makinanıza bağlanmayı deneyin.
Bu arada güvenli kipte dosyaları değiştirdikten sonra çıkmadan önce bu dosyaları sağ tıklayarak salt okunur yapın ve engelleme varsa kaldırın ve paylaşım verdiğiniz ana makinada çok gerekmedikçe güncelleştirmeleri kapalı tutun..Ayrıca yükleme yapacağınız makinada sp2 yüklü olması gerekiyor aksi takdirde çalışmaz. |
NOT: Alintidir.
Denedigimde baglanabilecek kullanici sayisi "Sinirsiz" olarak degismis. Ancak 10' dan fazla kullanici baglanabiliyor mu bunu deneme sansim yok.
Dosya Download Link: http://rapidshare.com/files/84383643/NoConnectionLimit.rar
En son ertozkan tarafından 17 Oca 2008, 11:22 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
ba2khan
Tecrübeli Üye

|
| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 17 Oca 2008, 2:40 | |
| | system32 altında 2 dosyayı değiştirdiğimiz zaman oluyor ve ertozkanın dediği bu programla limitsiz yapılıyor ,bu patch 1 sene önce filan çıktı ,zaten izlenmesi gereken yol tarif edilmiş
| |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

|
| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 17 Oca 2008, 10:59 | |
| dosyayı indirin içindeki register kaydını calıstırın sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kurulum dosyasını kurun..
Kolay Gelsin
| Açıklama: |
|
 İndir |
| Dosya Adı: |
Windows Local Baglanti Siniri Kaldirici.rar |
| Dosya Boyutu: |
251.85 KB |
| İndirilme: |
38 defa |
| |
|
|
 |
nese1982
Seçkin Üye

|
| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 17 Oca 2008, 11:12 | |
| | register kaydı ne ilk duydum
| |
|
|
 |
semantic
Aktif Üye

| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 18 Oca 2008, 16:14 | |
|
 |
 |
dosyayı indirin içindeki register kaydını calıstırın sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kurulum dosyasını kurun..
Kolay Gelsin |
Öğretmen bilg. kurdum ama hala 10 bağlantıdan fazlasını izin vermiyor. Acaba tüm bilgisayarlara mı kuracağız?
| |
|
|
 |
anticode78
Aktif Üye

| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 16 Şub 2008, 0:01 | |
| http://bilgisayarbilisim.net/viewtopic.php?p=100287#100287
BAŞLIĞINDA BİR PROGRAM GÖNDERDİM. ORDAN İNDİREBİLİRSİNİZ.
 |
 |
register kaydı ne ilk duydum |
REGISTER KAYDI XP NIN BIR BÖLÜMÜDÜR.REGISTER KAYITLARINA
ÇALIŞTIRA REGEDIT YAZAR ULAŞABİLİRSİNİZ.
| |
|
|
 |
semantic
Aktif Üye

| ağa açtığım klasörü maksimum 10 bilgisayar görüyor 16 Şub 2008, 23:02 | |
| | Teşekkür ederim, bu başlığı kaçırmışım kaç gündündür uğraşıyordum..
| |
|
|
 |
|
|