Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
bildem23
Yeni Üye
Yeni Üye

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum    15 Şub 2008, 20:24Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar biz okulda ki meb adsl ye ilaveten kendimiz yeni bir hat adsl hat aldık. Bunu sadece müdür ve müdür yrd. arasında paylaştıracağız. 2. modem de var ama sadece okulda çekilmiş hazır ağı kullnarak bunu nasıl yaparız.
dagi
Site Gezgini
Site Gezgini

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum    15 Şub 2008, 20:33Alıntıyla Cevap Gönder

ıp aatamaları ile
dagi
Site Gezgini
Site Gezgini

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum    15 Şub 2008, 20:36Alıntıyla Cevap Gönder

ıp aatamaları ile
oasisbilgisayar
Aktif Üye
Aktif Üye

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum    15 Şub 2008, 20:44Alıntıyla Cevap Gönder

hazır ağ derken diğer modeme yada ona bağlı switchle bir bağlantınız olacakmıı

En son oasisbilgisayar tarafından 15 Şub 2008, 20:45 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
bildem23
Yeni Üye
Yeni Üye

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum    15 Şub 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

biraz açıklayabilir misiniz.ip ataması nasıl olur. çakışma olmaması için.
bildem23
Yeni Üye
Yeni Üye

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum    15 Şub 2008, 20:47Alıntıyla Cevap Gönder

okulun şu an her tarafına çekilmiş bir ağ var. idareciler, mmemur, öğretmenler odası ve bilişim teknolojileri sınıfı.Biz bu ağ kablolarından faydalanarak 2 hattı sadece idarecilere vermek istiyoruz.
oasisbilgisayar
Aktif Üye
Aktif Üye

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum    15 Şub 2008, 20:49Alıntıyla Cevap Gönder

eğer aynı ağ içinde olacaksanızzz; örneğin eski modeminizin ip si 192.168.1.1 ise 2. modemin ip sini 192.168.1.100 olarak değiştir ve 2. modemdeki DHCP yi kapat. sizin kullanacağınız bilgisayarlarada ağ geçidine 192.168.1.100 yaz ve diğer modemden dhcp de ağ aralığını 192.168.1.2 - 192.168.1.99 olarak değiştirki ilk modem sizin ağdan bir ip yi atayarak çakışma yaşanmasınn
bildem23
Yeni Üye
Yeni Üye

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum    15 Şub 2008, 20:54Alıntıyla Cevap Gönder

Swich ile bağlantıyı yönlendirebilir miyiz?
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

2. adsl bağlantısı için yardım istiyorum

page generation = 0.13056 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması