Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Photoshop Dersleri ---> Görüntülü Anlatımlar

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 16:13Alıntıyla Cevap Gönder

Photoshop ‘u temelinden başlayıp öğreten 250 videoluk dev arşiv. Özel eğitim CD ’si , ayrıntıda resimleri görünmektedir. Çok özel eğitim kitabı tam 150 sayfa uygulamalı ve tabiki Türkçe!

UYGULAMALI eğitim kitabı:
http://rapidshare.com/files/108642962/PhotoShop_Egitim_kitabi.rar
Özel eğitim CD si:
http://rapidshare.com/files/108740206/PhotoShop_Egitimi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/108750943/PhotoShop_Egitimi.part2.rar
abdulhey84
Aktif Üye
Aktif Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 17:58Alıntıyla Cevap Gönder

Hasari hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Zahmet olmazsa Egitimi.part2.rar linkini tekrar yenilermisiniz.
sanırım bu link bozuk. şimdiden teşekkürler.
mostwanted
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 18:52Alıntıyla Cevap Gönder

emeğine sağlık gzel paylaşım
rguneri
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 19:07Alıntıyla Cevap Gönder

paylaşım için teşekkürler..
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 21:03Alıntıyla Cevap Gönder

abdulhey84 yazmış:
Hasari hocam öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Zahmet olmazsa Egitimi.part2.rar linkini tekrar yenilermisiniz.
sanırım bu link bozuk. şimdiden teşekkürler.

Hocam daha şimdi kontrol ettim hiçbir problem yok güvenle indirin. Sanırım sizde problem var tekrar deneyin indirecektir.
memo
Aktif Üye
Aktif Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 21:13Alıntıyla Cevap Gönder

hari hocam part2 yi indirdim derslerin bazı klasörleri boş...hepsindevideo olması lazım değilmi..eksikmi indirmiş acaba
botett
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 21:28Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler hocam hemen inidreyim
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 21:33Alıntıyla Cevap Gönder

memo yazmış:
hari hocam part2 yi indirdim derslerin bazı klasörleri boş...hepsindevideo olması lazım değilmi..eksikmi indirmiş acaba

Hocam problem yok indirin çok güzel dersler var sizin probleminiz şuuuu QuickTime yükllü olması gerekiyor programın içinde var fakat ben burdan bulup şimdi linkini veririm.
hasari
Süper Üye
Süper Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 21:36Alıntıyla Cevap Gönder

QuickTime 7.5

QuickTime çeşitli biçimlerdeki sayısal görüntü, ses, yazı, animasyon, müzik, resim dosyalarını işleyen, Apple Computer tarafından geliştirilen bir çoklu ortam teknolojisidir.

Genel sanının aksine QuickTime sade bir oynatıcı olmaktan öte, bir çokluortam mimarisidir. Yeni içerik yaratma (planlanmış içeriğin elde edilmesi, kaydedilmesi), üretim (içeriğin dağıtılabilecek hale getirilmesi) ve dağıtım özelliklerine sahiptir. Bu süreçler kapsamında QuickTime'dan gerçek zamanlı yakalama, montaj, içe-dışa aktarma, sıkıştırma, son hazırlık, dağıtım, yayın ve ortam dosyalarını oynatma için yararlanılır. Özetle profesyonel üretime yönelik bir teknolojidir, son kullancıların bildiği şekli QuickTime Player adıyla bilinen oynatıcıdır.

İndir:
http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/QuickTime/061-4459.20080609.gb6Yk/QuickTimeInstaller.exe

745 defa İzlenme, 14.37 KB

3985.jpg

abdulhey84
Aktif Üye
Aktif Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    22 Hzr 2008, 21:51Alıntıyla Cevap Gönder

tesekkürler hocam. Wink
memo
Aktif Üye
Aktif Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    23 Hzr 2008, 13:09Alıntıyla Cevap Gönder

güncellllllllllll
memo
Aktif Üye
Aktif Üye

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)    23 Hzr 2008, 13:12Alıntıyla Cevap Gönder

hasari hocam toplam kaç tane klasör var acaba 13 tane mi
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Photoshop Dersleri ---> Görüntülü Anlatımlar

Photoshop Öğreniyorum Görsel Eğitim Seti (Resimli Pdf Kitap + Video)

page generation = 0.17828 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması