|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
basbag
Süper Üye

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 3687 Konum: Adana Alanya Sivas |
| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 08 Hzr 2008, 14:12 | |
| Bilgisayarınıza Dünyanın Her Tarafından İnternet Üzerinden Bağlanın (Resimli Anlatım)
Evden işteki,isten evdeki bilgisayarınızdaki bilgilerinize ulaşmak yada on line olarak uzaktaki bilgisayara yardım etmek program yüklemek vs... yani explorer pencerenizde başka bir bilgisayarı görebilmek için mükemmel bir program.paket yazılımımız hiç bir şeye gerek duymadan kendisi server a girip yapıyor.Altını çizerek söylemek isterimki programı burda anlatmak istememin sebebi bazen oluyor birine yardım etmek gerekiyor yada ev-iş bilgisayarları arasında bilgi alışverişi yapman gerekiyor tamamıyla bu sebebten anlattım.zaten her kullanıcı kendine bir şifre belirlediği için kötü amaçlı kullanım için değildir.
*Başka bir bilgisayara bağlanmak için esas olan bağlanılacak bilgisayarda programın yüklü olmasıdır ve sizin o bilgisayarın şifresiyle programa girmeniz gerekmektedir.yani evinizdeki yada işyerinizdeki bilgisayarınıza istediğiniz yerden siteye girip şifre bilgilerinizi girdiğinizde ulaşabilirsiniz
Öncelikle www.logmein.com sitesine giriyoruz
Yeni kullanıcı oluşturuyoruz
hangi programı kullanacağımızı seçiyoruz
kendimize yeni hesap oluşturuyoruz
hesabımızı oluşturduktan sonra bilgisayarımızı eklememiz gerekiyor
yukarıdaki bölüme tıkladığımızda program gerekli yazılımı bilgisayarımıza kurmaya başlıyor
Yükleme tamamlandıktan sonra kurulumu yapıyoruz
Aşağıdaki seceneği işaretleyip devam ediyoruz
Windows açılışında şifre olmayan bilgisayarlar için şifre oluşturuyoruZ.
sistem ekran ve bilgisayar ayarlarınızı algılıyor mönitörünüzde ekranda kararmalarda olabilir ve kurulum bitiyor
Finishe tıkladıgınızda pencerede bilgisayarınızın sisteme yüklendiğini gösteren bildirimi alıyorsunuz burdan eklediğiniz pc yi görebilirsiniz
Sisteminizdeki bilgisayara tıklayıp girebilirsiniz
Kurulumda olusturdugunuz şifreyi yazıyorsunuz
Ve programı kullanabilirsiniz.
Baglantı yaptıgınızda explorer penceresinde görüntülersiniz sterseniz tam ekranda çalışabilirsiniz | |
|
|
 |
aakcakaza
Süper Üye

| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 08 Hzr 2008, 17:05 | |
| | tesekkurler hocam bence de logme in bu iste cok basarili. | |
|
|
 |
gazi06
Aktif Üye

| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 14 Hzr 2008, 11:43 | |
| | tarafımdan denenmiştir..... başarılı | |
|
|
 |
ayhangunes
Seçkin Üye

|
|
 |
discovry
Seçkin Üye

|
| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 14 Hzr 2008, 14:29 | |
| hocam iki pc arasında dosya klasör alış verişi yapılabiliyor mu
2.sorum ücretsiz mi kısıtlama falan var mı | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 14 Hzr 2008, 14:35 | |
| | ilk kullanıcı adı aldığınızda 30 gün boyunca kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz daha sonra free versiyonuna geçiyorsunuz ve free versiyonunda dosya alışverişi, yazıcıdan çıktı alma vs. gibi özerlliklerini kullanamıyorsunuz, sadece uzaktan kontrol edebiliyorsunuz ama bu ble büyük hizmet. | |
|
|
 |
selocan32
Aktif Üye

Kayıt: 25 Eyl 2007 Mesajlar: 239 Konum: Bilecik / Gölpazarı |
| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 14 Hzr 2008, 14:49 | |
| güzel bi paylaşım  | |
|
|
 |
deli_divane
Seçkin Üye

| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 14 Hzr 2008, 18:36 | |
| çok teşekkürler  | |
|
|
 |
enver.topcu
Site Gezgini

| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 14 Hzr 2008, 20:46 | |
| | hizmet güzel ama, güvenilir mi?? | |
|
|
 |
cogullu
Moderatör

| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 14 Hzr 2008, 22:20 | |
|
 |
 |
hizmet güzel ama, güvenilir mi?? |
firma gayet sağlam bir firma.Bu şirketin, müşteri porföylerinde binlerce irili ufaklı müşteri var ve Amerikan sermayeli, vergi mükellefi, yani ticari bir kuruluş, bize sunmuş olduğu free sürüm promosyon reklam amaçlı, free sürümün dışında bir çok profosyonel ürünü var ve bunlardan oldukça iyi gelir elde ediyorlar. Logmein, merkezi Bostonda olan ayrıca Massachusetts ve Budapeşte de geliştirme merkezleri olan bir şirkettir, şirketin bir çok ücretli ürünü vardır, Logmein Free, reklam ve promosyon amaçlı kullanıcılara verilmektedir, 256 bit şifreleme yapmaktadır, Ek olarak Logmein Free, dünyaca ünlü dergiler(Chip, CNet vb.) tarafındanda tanıtılmış, 5 yıldız almış bir üründür.Güvenebilirsiniz. | |
|
|
 |
igzemel
Seçkin Üye

| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 14 Hzr 2008, 22:35 | |
| sağol hocam eline sağlık  | |
|
|
 |
hozturk1963
Yeni Üye

|
| Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım) 21 Ağu 2008, 21:50 | |
| Çok işe yarar bir site. Free versiyonu yaklaşık 2 saat bağlantı imkanı sunuyor. Sonra kesiliyor. Kesildikten sonra yeniden bağlanabiliyorsunuz.
Dosya transferi yapılamıyor ama rapidshare vb siteler kullanılarak dosya transferi de rahatlıkla yapılabiliyor. | |
|
|
 |
|
|