Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
igzemel
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)    14 Hzr 2008, 22:35Alıntıyla Cevap Gönder

sağol hocam eline sağlık alkis alkis
hozturk1963
Yeni Üye
Yeni Üye

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)    21 Ağu 2008, 21:50Alıntıyla Cevap Gönder

Çok işe yarar bir site. Free versiyonu yaklaşık 2 saat bağlantı imkanı sunuyor. Sonra kesiliyor. Kesildikten sonra yeniden bağlanabiliyorsunuz.
Dosya transferi yapılamıyor ama rapidshare vb siteler kullanılarak dosya transferi de rahatlıkla yapılabiliyor.
badem85
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)    21 Ağu 2008, 22:27Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam. daha önce kullanmıştık. işe yarıyor Wink
osayrac
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)    21 Ağu 2008, 22:30Alıntıyla Cevap Gönder

enver.topcu yazmış:
hizmet güzel ama, güvenilir mi??

.evet hocam güvenilir mi? +1 +1 +1 +1
volkan009
Site Gezgini
Site Gezgini

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)    21 Ağu 2008, 22:34Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler hocam elinize sağlık..
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)    21 Ağu 2008, 23:08Alıntıyla Cevap Gönder

birde remote kontrol diye bir site vardı... Bilisim ruzgarı programında anlatmışlardı. Ama arkadaşların tavsiyesi bu olduğuna göre güvenilir ve başarılıdır. Teşekkürler Arkadaşlar...
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)    21 Ağu 2008, 23:56Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam benim bir sorum olacak. Evdeki pc'im kapalı iken yine bağlanabiliyormuyuz... Veya bu tür bir kullanım için ücretmi ödememiz gerekiyor?..Back-up türü yazılımları görebiliyorum ama yabancı dil olduğu için açıkçası çözemedim...
cogullu
Moderatör
Moderatör

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)    22 Ağu 2008, 11:30Alıntıyla Cevap Gönder

beslenmeciler yazmış:
Hocam benim bir sorum olacak. Evdeki pc'im kapalı iken yine bağlanabiliyormuyuz... Veya bu tür bir kullanım için ücretmi ödememiz gerekiyor?..Back-up türü yazılımları görebiliyorum ama yabancı dil olduğu için açıkçası çözemedim...

bu özellik ücretli üyelikte var galiba.
ozznur
Aktif Üye
Aktif Üye

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)    22 Ağu 2008, 12:30Alıntıyla Cevap Gönder

Güzelmiş. deneyeceğim ben de.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

Pc'nize Dünyanın Her Yerinden Bağlanın (resimli anlatım)

page generation = 0.67751 seconds, sql queries = 58

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması