Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

PC IP adresi almıyor

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
pitircik
Yeni Üye
Yeni Üye

PC IP adresi almıyor    29 Şub 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

Ağ bağlantısı var görünüyor. Ancak IP adresi yok. Onar dediğimde TCP/IP etkinleştirilmemiş diyor. İşin içinden çıkamadım. Yardımmmm
sedom
Süper Üye
Süper Üye

PC IP adresi almıyor    29 Şub 2008, 11:11Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam sen ekle de ya iletişim kurallarından TCP IP yi
baneco
Yeni Üye
Yeni Üye

PC IP adresi almıyor    27 Mar 2008, 1:24Alıntıyla Cevap Gönder

agbaglantılarım-yerel ag baglantıları-özellıkler -ınternet protokol ayarlar- ozlleıkler-ip otomatık algıla de sorun kalmazı
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

PC IP adresi almıyor    27 Mar 2008, 1:29Alıntıyla Cevap Gönder

bence hocm modem ayarlarına gir ve bak adsl bağlantın varmı belki senin telekom sunucu falan yeniliyordur yada senin abonelikte
bi sorun vardır ordan görebilirsin .
zaqwert
Site Gezgini
Site Gezgini

PC IP adresi almıyor    03 Nis 2008, 0:02Alıntıyla Cevap Gönder

modemin dandikse bazen ıp dağıtmıyor namussuz modemi resetle sürekli yapıyorsa kendin ver ıp i
silverrr
Site Gezgini
Site Gezgini

PC IP adresi almıyor    12 May 2008, 9:41Alıntıyla Cevap Gönder

ya bende karşılaşıyorum bu problemle sürekli. modem ayarlarım doğru. ip algılama otomatik seçili. bağlantı var gözüküyor. ama bir türlü ip almıyor. bazen modemei 10 defa resetliyorum anca çalısıyor. şimdi yine çalısıyor akşam bakarrsın ip alamamıs gene :@@@
silverrr
Site Gezgini
Site Gezgini

PC IP adresi almıyor    12 May 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

modemi değiştirsem sorun düzelirmi acaba?
svl
Site Gezgini
Site Gezgini

PC IP adresi almıyor    27 May 2008, 21:43Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar benimde buna benzer bi sorunum var labda daha önce bir iki bilgisayarda otomatik özel ip diyodu ve farklı bi ip adresi atıyodu internete girmiyodu bugün bütün bilgisayarlarda otomatik özel ip yazıyodu hiçbiri nete girmedi sorun ne olabilir acaba
muran
Site Gezgini
Site Gezgini

PC IP adresi almıyor    04 Ksm 2008, 18:47Alıntıyla Cevap Gönder

Aynı sorunla karşılaştım. Söylediklerinizin hiçbiri çözüm olmuyor.
Çözümün ne olduğunu bulamadım. Araştırıyorum..
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

PC IP adresi almıyor    04 Ksm 2008, 21:40Alıntıyla Cevap Gönder

hocam elle ip verin
modeminize ping attın eğer pink attıgınızda cevap gelirse ise modeminizin dhcp ayarlarını bi kontrol edin yeterli sayıda ip dağıtmıyordur .
eğer ping attıgınızda cevap gelmez ise o zaman aradaki kablolarda bir sorun vardır ayrıca
activexdebugger32.exe virüsü net olayında bir kısıtlama yapıyor gerekli programlar forum içersinde mevcut ...

iyi forumlar...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

PC IP adresi almıyor

page generation = 5.86439 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması