Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
YazarMesaj
lucifer_82_m
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    16 Eyl 2008, 20:03Alıntıyla Cevap Gönder

Ek ödeme sorunu çözülecekmiş çözülüyormuş çözülmüşmüş
onu bunu bilmem de 4/09 itibariyle okuluma döndüm. sevinçliyiz hepimiz yaşasın okulumuz Laughing
Kırklareli
harun52
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    17 Eyl 2008, 8:46Alıntıyla Cevap Gönder

Dilekçem kabul görmedi. 31 Aralık'a kadar devam dendi.
SAMSUN
bilo
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    17 Eyl 2008, 8:51Alıntıyla Cevap Gönder

250 ytl büyük para bizler için...kaldıki o kadar eğitimi almışız üstüne para verileceğine para kesilmesi çok komik yaaaa... Razz Razz Razz
ciyaazim
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    17 Eyl 2008, 14:17Alıntıyla Cevap Gönder

bu kesinti eğitici formatörler için mi yoksa okul formatörlerinide mi kapsıyor.
togius
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    17 Eyl 2008, 14:28Alıntıyla Cevap Gönder

ne hikmetse bizden kesinti yapılmasından yüz bulan bazı değerli yöneticilerimiz bazı ilçelerimizde derse girmelerine rağmen ne yazık ki Okul Formatör Öğretmenlerinden de kesinti yapılmasına karar vermişler ve yapılmış. Örn : Balıkesir - Kepsut
formator5555
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    17 Eyl 2008, 16:38Alıntıyla Cevap Gönder

bu başlık kapatılmalı
ortada müjde falan yok
alpaygunes
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    17 Eyl 2008, 18:52Alıntıyla Cevap Gönder

formator5555 yazmış:
bu başlık kapatılmalı
ortada müjde falan yok

Haklısın . Bunu bir iki hafta önce demiştim hocam
Başlık ile içerik çok tezat.
formator5555
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    17 Eyl 2008, 19:59Alıntıyla Cevap Gönder

alpaygunes yazmış:
formator5555 yazmış:
bu başlık kapatılmalı
ortada müjde falan yok

okuyamadım kusura bakma
bu arda nasıl gidiyo alpay hoca sen devammı tamammı
Türkiye58
Süper Üye
Süper Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    17 Eyl 2008, 20:20Alıntıyla Cevap Gönder

eğitici arkadaşlar sizlerden kesinti oldu mu şimdi???
alpaygunes
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    17 Eyl 2008, 20:49Alıntıyla Cevap Gönder

formator5555 yazmış:
alpaygunes yazmış:
formator5555 yazmış:
bu başlık kapatılmalı
ortada müjde falan yok

okuyamadım kusura bakma
bu arda nasıl gidiyo alpay hoca sen devammı tamammı

Hocam sözüm ona çalışmalar falan vamış. Sendikaların toplu görüşme mutabakatı , Maliye bakanlığının olumlu çalışmaları derken bir kaç ay içinde bir gelişme omazsa üzülerek ayrılacam. 250 ytl kabul edilebilir bir rakam degil
egitimci_13
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    18 Eyl 2008, 0:21Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM. BAŞLII DEĞİŞTİRDİM ÇÜNKÜ YİNE ALDATILDIK. BAKANLIK DÜZEYİNDE HİÇ BİR ÇALIŞMANIN OLMADIĞINI GÖRDÜM.VE BUNUN DA KİMSENİN UMURUNDA OLMADĞINI GÖRDÜM.BU YÜZDEN KONU BAŞLIĞINI DEĞİŞTİRDİM.
HAKKINIZI HELAL EDİN.ÇOK ÜZGÜNÜM Sad Sad Sad
burjuva
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    18 Eyl 2008, 14:05Alıntıyla Cevap Gönder

Başlık içeriğe tam oturmuş.
Ewet yine aldatıldık
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder9. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK

page generation = 2.15035 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması