Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 8. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
YazarMesaj
se7enclove
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    04 Eyl 2008, 8:22Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar sizlere sabır diliyorum.
Bir daire başkanlığının bir yorumunu düzeltmek için 8 aydır biz eğiticileri gözümüzün içine baka baka mağdur eden bir GENEL MÜDÜRLÜK ten birşeyler ummaya devam etmek istemiyorum.
Bulunduğum ilde 5 eğitici arkadaş beşimiz birden istifa ettik bugün itibarıyla.
Ve gördüğüm şu ki ne EGİTEK, ne bakanlık, ne il, ne ilçe eğiticiliğin önemini anlamış tek bir kurum veya merci olmadığını düşünüyorum bu teşkilatta. Gerçekten sahip çıkılıp, üzerine düşülseydi Türk eğitim sistemine sağlayacağı müthiş faydaları bir tek biz gördük ve bu faydalar için emek verdik, fakat herşey bir yere kadarmış....
Sizlere başarılar ve iyi çalışmalar...
Saygılarımla...
harun52
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    04 Eyl 2008, 8:35Alıntıyla Cevap Gönder

se7enclove yazmış:
Bir daire başkanlığının bir yorumunu düzeltmek için 8 aydır biz eğiticileri gözümüzün içine baka baka mağdur eden bir GENEL MÜDÜRLÜK ten birşeyler ummaya devam etmek istemiyorum.
Ve gördüğüm şu ki ne EGİTEK, ne bakanlık, ne il, ne ilçe eğiticiliğin önemini anlamış tek bir kurum veya merci olmadığını düşünüyorum bu teşkilatta. Gerçekten sahip çıkılıp, üzerine düşülseydi Türk eğitim sistemine sağlayacağı müthiş faydaları bir tek biz gördük ve bu faydalar için emek verdik, fakat herşey bir yere kadarmış....
Saygılarımla...

Sonuna kadar haklısınız Hocam. Hayırlısı olsun. Ben de uzatmaları oynuyorum. Bu arada, hangi ildesiniz?
Bahadır1980
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    04 Eyl 2008, 14:34Alıntıyla Cevap Gönder

se7enclove yazmış:
Saygılarımla...

Hocam hangi ildesiniz?
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    04 Eyl 2008, 14:58Alıntıyla Cevap Gönder

04/09/2008 itibari ile istifa ettim , göreve devam eden arkadaşlara başarılar .....
okuyanus
Aktif Üye
Aktif Üye

istifa ettim    05 Eyl 2008, 0:27Alıntıyla Cevap Gönder

exemcli yazmış:
04/09/2008 itibari ile istifa ettim , göreve devam eden arkadaşlara başarılar .....

beni de ekleyin
burjuva
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    05 Eyl 2008, 1:08Alıntıyla Cevap Gönder

insan istifa ettğinde bi burukluk hisseder
istifasının geçerli nedenleri vardır ama yine üzülür
ama bu işten istifa edince bir huzur kapladı beni
o kadar mutluyum ki
ek ödeme verildi verilecek
o kesildi mi kesilecek mi diye bi derdim yok artık
tecrübe etmiş biri olarak şiddetle tavsiye ederim...
mustikonya
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    05 Eyl 2008, 9:48Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar sizler istifa ettiniz de istifanız kabul edildi mi acaba.
se7enclove
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    05 Eyl 2008, 10:25Alıntıyla Cevap Gönder

Gaziantep hocam. İstifalar biraz olsun kale alınmış olmalı ki genel müdürlük bir yazı yayımladı. Tabi henüz hala kesin bir çözüm olmaması da ayrı bir muamma. Ama inanın geç bile kaldığımızı düşünüyorum. Birlik olup çok daha önce hepimiz istifa etseydik bu sorun şimdiye çoktan çözülmüştü.
Neyse sağlık olsun. Gerçekten Türk eğitim sistemine faydalı olmayı, bilgimi aktarmayı çok istemiştim, nasip değilmiş...
Kalan herkese başarılar.
Saygılar.
by_kurt
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    09 Eyl 2008, 13:08Alıntıyla Cevap Gönder

Formatörlerin istifaları, kısa bir süre zarfında, borsadaki şelale düşüşüne benzeyen bir akımla başta EĞİTEK olmak üzere herkesi şoke edecek bir noktaya gelecek gibi görünüyor...
Bursa_Formatör
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    15 Eyl 2008, 12:45Alıntıyla Cevap Gönder

Eğitici formatörlere yapılan üvey evlat muamelesi kabul edilebilir birşey değil. Okul formatör ve eğitici formatörlerin şartları daha da iyileştirilmesi gerekirken git gide kötüye doğru gidiyor. Bu zihniyet bir an önce değişmeli. Yoksa birdahaki eğitim öğretim yılına ne eğitici formatör nede okul formatörü kalacak.
milkay
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    16 Eyl 2008, 11:05Alıntıyla Cevap Gönder

28 ağustosta istifa ettim. Sağolsun halen bir cevap yazmadılar

Saygılar...
Black_Falcon
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK    16 Eyl 2008, 16:42Alıntıyla Cevap Gönder

bende istifa ettim
Balıkesir...
listeye benide ekleyin
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder8. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

ÖZÜR!!!MÜJDE FEAN YOK.YİNE ALDATILDIK

page generation = 0.18712 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması