son zamanlarda herkes sıfır modasına sardığı için yollarda suziki,renault,dacia ve chevrolet görebilirsiniz.ama ikinci elleri olmayacak göreceksiniz. özellikle renaulttan bahsettim. alıcı var var olmasına ama bence alınmaması gereken bi araba:) büyüğüde bir küçüğüde.fiyasko konfor
Tabii ki HONDA CIVIC 2005-2006 Honda CIVIC ES (FULL) Otomatik vites Sun roof 4 cam elektrikli Yarı otomatik klima Hava Yastıgı...vs vs vs Kullanımı müthiş zevkli bir araba yıllık bakımlar dışında size problem cıkarmaz...Şiddetle tavsiye ediyorum...
biraz da bulunduğunuz yere göre değişir. piyasası renault olan biryerde iseniz renaultu bakkalın önünde bile satarken opelde ya da hyundai de zorlanabilirsiniz. ama genel olarak sıkıntılı da olsa ülkemiz genelinde renault hegemonyası var.
ben clio grand tour alacaktım fakat opel astra HB classic III fiyatları baya uygun bu aralar. Arkadaşın iş yerinden bir arkadaşı 1.3 dizel otomatik vites olanı 35.200 e almış. ben 1.6 benzinli düşünüyorum. C sınıfı bu konforda bu kalitede başka otomobil yok...
2010 yılında en çok Satılan Otomobiller Markaları 1. Volkswagen 2. Ford 3. Opel 4. Peugeot 5. Toyota 6. Renault 7. Chevrolet 8 . Cıtroen 9. Dacıa 10. Hyundaı
Bu forumu gezen kullanıcılar: silver_eagle ve 43 misafir
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
Bu sitede ismi verilen dosyaların ve yazışmaların sorumlulukları kaynaklarına aittir.Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.