Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Yönetmelik değişikliğinin olumlu katkı yapacağını düşünüyormusunuz.
Evet
15%
 15%  [ 4 ]
Hayır
84%
 84%  [ 22 ]
Toplam Oylar : 26

YazarMesaj
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti    13 Hzr 2008, 11:16Alıntıyla Cevap Gönder

hocam eskiden lisede çalışıyordum dün okul müd araı bilsa için program yollamışlar yeni yönetmelik için müdür artık lisede kalmak müzice diyor, eğitim nereye gidiyor görecez zamanla hayırlısı aartık ne yapalım...
sagomahlas
Yeni Üye
Yeni Üye

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti    13 Hzr 2008, 15:36Alıntıyla Cevap Gönder

Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy sınıfımı dırek geçtim:DVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy
igzemel
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti    13 Hzr 2008, 19:59Alıntıyla Cevap Gönder

nerde saçmalık var o bizim ülkeye AB'ye uyum diye geliyo bacanak...
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti    14 Hzr 2008, 21:59Alıntıyla Cevap Gönder

Rezzalet!!! Sad
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti    14 Hzr 2008, 22:36Alıntıyla Cevap Gönder

igzemel yazmış:
nerde saçmalık var o bizim ülkeye AB'ye uyum diye geliyo bacanak...

bacanak salla bunları ya,ne desek boş, yukardan geliyo emir bizde yapıyoruz işte.
benim bölüm öğrencilerinin umudu tayinimin çıkıp gitmemdi ama ne yazıkkı sınavlar hazirana alınınca yine ben giriyorum.
hasan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti    14 Hzr 2008, 23:39Alıntıyla Cevap Gönder

keyloger yazmış:
hocam eskiden lisede çalışıyordum dün okul müd araı bilsa için program yollamışlar yeni yönetmelik için müdür artık lisede kalmak müzice diyor, eğitim nereye gidiyor görecez zamanla hayırlısı aartık ne yapalım...

Azmeden başarır, bir öğrencinin 12 dersi var ve 11 zayıf.
volkan009
Site Gezgini
Site Gezgini

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti    14 Hzr 2008, 23:42Alıntıyla Cevap Gönder

Öğrenciler artık bundan sonra hiç bir şeyi takmaz hale gelecekler.Ya hoca nasılsa geçeceğiz deyip geçecekler.Bakanlığın ne yaptığını anlamak mümkün değil zaten....
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti    15 Hzr 2008, 0:00Alıntıyla Cevap Gönder

ya bu oylama da evet diyenlere sorum olacak,
Çok memnun olduğunuz için mi evet dediniz, yoksa az da olsa umutlumusunuz gidişatın iyi olacağına dair???
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Ortaöğretim Sınıf Geçme Yönet.Değişti

page generation = 0.38735 seconds, sql queries = 58

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması