Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Opera 9.27 çıktı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Opera 9.27 çıktı    19 May 2008, 17:51Alıntıyla Cevap Gönder

Alternatif internet tarayıcısı Opera'nın güvenlik açıklarını kapatan yeni sürümü çıktı.
Fare hareketlerini algılama, dahili mail istemcisi, dosya yöneticisi ve daha bir çok özelliği bünyasinde barındıran Opera'nın 9.27 sürümü kullanıcılara sunuldu.

Yeni sürümle birlikte tespit edilen güvenlik açıkları kapanmış durumda. Tüm Opera kullanıcılarının yeni süreme terfi etmesi tavsiye ediliyor.

bu linkten indirebilirsiniz.
http://www.opera.com/download/
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Opera 9.27 çıktı    19 May 2008, 18:00Alıntıyla Cevap Gönder

kullanıyorum gayet hızlı ve memnunum sadece banka ve ilsis açmıyo
kodavcısı
Onursal Üye
Onursal Üye

Opera 9.27 çıktı    19 May 2008, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

hayırlı olsun hocam ben hiç kullanmadım ama güzel gir kullanıcı arayüzü var ama ben Mozilla Firefox tek geçerim +1 +1 +1
direnc
Site Gezgini
Site Gezgini

Opera 9.27 çıktı    19 May 2008, 19:39Alıntıyla Cevap Gönder

1997 yilindan beri Opera kullaniyorum. Herkese tavsiye ederim. Internette dolasmayi zevkli ve rahat kilan bir suru ozelligi var.
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Opera 9.27 çıktı    19 May 2008, 19:52Alıntıyla Cevap Gönder

kodavcısı yazmış:
hayırlı olsun hocam ben hiç kullanmadım ama güzel gir kullanıcı arayüzü var ama ben Mozilla Firefox tek geçerim +1 +1 +1

Hocam Opera kullananlar firefox dan daha hızlı olduğunu söylüyorlar bende çok kullandım gerçekten hızlı bir tarayıcı. bu birazda alışkanlık meselesi. firefox daha popüler kullancıları daha fazla.
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Opera 9.27 çıktı    19 May 2008, 19:55Alıntıyla Cevap Gönder

operada kitlenme vs çok nadir oluyor birde bankacılık ve ilsis gibi sayfaları açarsa tam olacak
direnc
Site Gezgini
Site Gezgini

Opera 9.27 çıktı    19 May 2008, 20:04Alıntıyla Cevap Gönder

Ilsis sadece Internet Explorer ile aciliyor. Bu bence MEBin buyuk bir ayibi. Herkesi microsoft urunlerine bagimli kiliyor. Bu uygulamayi tarayicidan bagimsiz calisacak hale getirmek zor olmasa gerek.

Opera'ya gelince... Gercekten kilitlenme pek olmuyor; olsa de sorun degil cunku acinca kaldigin yerden devam etmek mumkun. Mesela su anda bende iki pencerede toplam 120 sayfa acik. Pencereleri oturum olarak kayit etmek de mumkun.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Opera 9.27 çıktı    19 May 2008, 20:31Alıntıyla Cevap Gönder

şimdi indiriyorum bakalım hızı nasıl
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Yasal Program Paylaşım (Freeware-Shareware)

Opera 9.27 çıktı

page generation = 0.53580 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması