Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

online kişi sayısını gösteren asp sayaç scripti olan var mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re: sayaç    04 Ekm 2008, 16:09Alıntıyla Cevap Gönder

kemalaltay yazmış:
mystreous yazmış:
kemalaltay yazmış:
mystreous yazmış:
www.aspindir.com a bakınız...

Hocam siteniz güzel olmuş. Mümkünse haber, sayaç ve hit istatistiklerinin adlarını verir misiniz? tavsiye ettiğiniz sayfadan indirip kullanayım.

Bişey daha sorcam. asp scriptlerinin bazılarını localhosta görüntüleyemiyorum. Özellikle anket sayaç ve form. Başka bir bilgisayarda denedim çalışıyor. Bende bazı scriptleri çalıştırmıyor. Neden olabilir.

Buyrun ftp den aldım direk buraya koydum. Sayacı sıfırlayıp kullanabilirsiniz.
Kullandığınız scriptlerdeki hataları buraya yazarsanız yardımcı olabiliriz.
Kolay gelsin...

merhaba hocam. Iss yi yükledim. http://localhost/sayac1/gunluk.asp yada http://localhost/sayac1/default.asp satırını yazdım. Şöyle bir hata verdi. HTTP 500.100 - İç Sunucu Hatası - ASP hatası
Internet Information Services

--------------------------------------------------------------------------------

Teknik Bilgiler (destek personeli için)

Hata Tipi:
ADODB.Field (0x800A0BCD)
Ya BOF ya da EOF Doğru veya geçerli kayıt silinmiş. İstenen işlem geçerli bir kayıt gerektiriyor.
/sayac1/hesap.asp, line 7

Tarayıcı Tipi:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Hocam sanırım sayacı sıfırlayayım derken tüm satırları silmişsiniz. ilk satırın durması gerekiyordu. sayac.mdb dosyasını silin. Ekteki sayac.mdb dosyasını sayac1 klasörünün içine atın.

sayac.rar
 Açıklama:
sayac.mdb

İndir
 Dosya Adı:  sayac.rar
 Dosya Boyutu:  15.17 KB
 İndirilme:  15 defa

kemalaltay
Site Gezgini
Site Gezgini

asp    05 Ekm 2008, 10:57Alıntıyla Cevap Gönder

semantic yazmış:
Veritabanı yazma izni verilmediği için yada bileşn yüklü olmadığı için olabilir, hatayı yazarsen yardımcı olabiliriz.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Veri tabanına yazma izni nasıl verilir. Bileşenler nasıl yüklenir. Anlatırsanız yapmaya çalışacağım. Şimdiden teşekkürler. Forum scripti çalıştırmak istedim şöyle hata verdi.
Hata Tipi:
Microsoft JET Database Engine (0x80040E10)
Çok az parametre. 2 bekleniyor.
/forum1/default.asp, line 77

Tarayıcı Tipi:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; InfoPath.2)

Sayfa:
GET /forum1/default.asp
şeklinde...
kemalaltay
Site Gezgini
Site Gezgini

Re: sayaç    05 Ekm 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

http://localhost/sayac1/default.asp yazıyorum.

şöyle hata veriyor. Acaba bu satırı yazmayacam. Sayacı istenilen yere sadece include mu edeceğim.

Hata Tipi:
Microsoft JET Database Engine (0x80004005)
'c:\inetpub\wwwroot\sayac1\sayac\sayac.mdb', geçerli bir yol değil. Yolun doğru yazıldığından ve dosyanın bulunduğu sunucuya bağlı olduğunuzdan emin olun.
/sayac1/baglanti.asp, line 3
vetaran
Yeni Üye
Yeni Üye

online kişi sayısını gösteren asp sayaç scripti olan var mı?    05 Ekm 2008, 15:07Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam istiyorsan bir de bunu dene. www.belediyeanaokulu.k12.tr burada kullandım, ordan bak beğenirsen kullanırsın. Gayet kullanışlı online.asp'yi sayacın sitede gözükmesini istediğin yerine include et (<!--#include file="online.asp"--> ) db klasörüne yazma izni ver o kadar. Geçici şifre ve kullanıcı adı "admin". Bunları ayarlar.asp 'den değiştirebilirsin. Takıldığın yerlerde buraya yaz.
Kolay gelsin.
vetaran
Yeni Üye
Yeni Üye

SAYAÇ    05 Ekm 2008, 15:14Alıntıyla Cevap Gönder

Pardon dosyayı eklemeyi unuttum
Very Happy

sayac.rar
 Açıklama:

İndir
 Dosya Adı:  sayac.rar
 Dosya Boyutu:  31.51 KB
 İndirilme:  8 defa

mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Re: sayaç    05 Ekm 2008, 15:18Alıntıyla Cevap Gönder

kemalaltay yazmış:

şöyle hata veriyor. Acaba bu satırı yazmayacam. Sayacı istenilen yere sadece include mu edeceğim.

Hata Tipi:
'c:\inetpub\wwwroot\sayac1\sayac\sayac.mdb', geçerli bir yol değil. Yolun doğru yazıldığından ve dosyanın bulunduğu sunucuya bağlı olduğunuzdan emin olun.

sayac1 klasörünün içindeki sayac klasörünün icinde sayac.mdb dosyanın olmadığıını söylüyor sana.
kemalaltay
Site Gezgini
Site Gezgini

Re: sayaç    05 Ekm 2008, 22:04Alıntıyla Cevap Gönder

mystreous yazmış:
kemalaltay yazmış:

Hata Tipi:

sayac1 klasörünün içindeki sayac klasörünün icinde sayac.mdb dosyanın olmadığıını söylüyor sana.

sayac1 klasörünün içine sayac klasörü açtım ve içine sayac.mdb yi kopyaladım bu kez de şu hatayı verdi.Hata Tipi:
İşlem, güncelleştirilebilir sorgu kullanmalıdır.
/sayac1/say.asp, line 16

galiba ben bu işi beceremeyem.
kemalaltay
Site Gezgini
Site Gezgini

Re: SAYAÇ    06 Ekm 2008, 19:53Alıntıyla Cevap Gönder

vetaran yazmış:
Pardon dosyayı eklemeyi unuttum
Very Happy

Hocam bu sayacı daha önce denemiştim genel de online olan hep iki kişi oluyor. Lab da bütün bilgisayarları açarak yaklaşık 16 bilgisayar bu kez online 5 gösterdi. Sizde böyle bişey oluyor mu?
semantic
Aktif Üye
Aktif Üye

online kişi sayısını gösteren asp sayaç scripti olan var mı?    08 Ekm 2008, 12:51Alıntıyla Cevap Gönder

Sadece online kişi sayısını istiyorsan bunun için veritabanı kullanmana gerek yok, Global.asa dosyasıyla halledebilirsin.Kaynak olması açısından bu olayı foruma aktarmak istiyorum.

Online kişi sayısının görünmesini istediğiniz yere aşağıdaki kodu yerleştirin:

<% = Application("ziyaretci") %>

global.rar
 Açıklama:
Bu dosya root da olmalıdır.(root: ana dizin)

İndir
 Dosya Adı:  global.rar
 Dosya Boyutu:  262 Bayt
 İndirilme:  8 defa

rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

online kişi sayısını gösteren asp sayaç scripti olan var mı?    08 Ekm 2008, 13:06Alıntıyla Cevap Gönder

http://showcase.amung.us/ sitesi de farklı dizaynıyla online kişi sayısı veriyor.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

online kişi sayısını gösteren asp sayaç scripti olan var mı?

page generation = 0.40522 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması