Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    19 Hzr 2008, 22:38Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba biligisayarbilisim dostları. Benim bir önerim var. Acaba nerede anlık ucuzlluklar var? Bu konuda bizleri haberdar eden bir bölüm olsa nasıl olur?

Değerli site yöneticilerimize buradan sesleneyim. Böyle bir bölüm açsak forumda nasıl olur acaba?

En son beslenmeciler tarafından 23 Hzr 2008, 14:51 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
alluceli
Yeni Üye
Yeni Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    19 Hzr 2008, 23:19Alıntıyla Cevap Gönder

son derece makul bir teklif... hiç beklemediğin anda yakın çevren teknoloji fiyatlarıyla ilgili yardım istiyor. tüm piyasayı aynı anda bilmek veya araştırmak çok zor... bu önerinizi destekliyorum ve diğer arkadaşların da desteklemesini umuyorum...
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    19 Hzr 2008, 23:20Alıntıyla Cevap Gönder

Bu konuda fikri olan arkadaş yokmu.

Mesela arkadaşlar www.hizlial.com da şu anda 4 gb kingston flash disk 19.99 ytl. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.

En son beslenmeciler tarafından 23 Hzr 2008, 14:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
@lperen
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    19 Hzr 2008, 23:23Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel olur.

Destek. +1 +1 +1
saaf
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    19 Hzr 2008, 23:59Alıntıyla Cevap Gönder

bence de güzel bir öneri bir destekte benden +1
ilede_sen
Seçkin Üye
Seçkin Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Hzr 2008, 2:42Alıntıyla Cevap Gönder

iyi olur.ama burada yazılınca alıcı çoğalırsa talep artar talep artarsa fiyat yükselir.ama ne kadar kişi alır ki. iyi olur bence.
ao1983
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Hzr 2008, 3:42Alıntıyla Cevap Gönder

ewt hocam süper bir düşünce...
saiderz
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Hzr 2008, 8:34Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel bir fikir........
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Hzr 2008, 10:05Alıntıyla Cevap Gönder

ilede_sen yazmış:
iyi olur.ama burada yazılınca alıcı çoğalırsa talep artar talep artarsa fiyat yükselir.ama ne kadar kişi alır ki. iyi olur bence.

Ben o kadar fazla talep artıracağını düşünmüyorum. Çok güzel olur. Bence bu konuda site yöneticileri ayrı bir başlık açmalılardır diye düşünüyorum...

En son beslenmeciler tarafından 23 Hzr 2008, 14:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
vecta9779
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Hzr 2008, 10:14Alıntıyla Cevap Gönder

TEBRİKLER İYİ FİKİR!!!!!!!!!!
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)

page generation = 0.17003 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması