Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
muratturk
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Tem 2008, 19:45Alıntıyla Cevap Gönder

www.fiyattakip.com
samiyenhell
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Tem 2008, 20:08Alıntıyla Cevap Gönder

ideefixe'de 5 kitap alana, seçeceği 5 kitap hediye. başka sitede 160 ytl tutan 10 kitabı buradan 75 ytl ye aldım.
www.ideefixe.com
yunusum
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Tem 2008, 22:06Alıntıyla Cevap Gönder

www.pcdepo.com
güvenilir biralışveriş sitesi.servis anlayışı mükemmel.özellikle laptop alacaklar için hem ucuz hemde ççok güvenilir site.değişik zamanlarda 4 adet acer markalaptop satın aldım.kendime aldığım laptopun hdd sini kendim ugraşarak fat tablosunu çökkerttim .garanti dışı olmasına ragmen 80 gb lık hddmi 120 gblık hdd ile hiçbir ücret talep etmeden değiştirip göndrdiler.tavsiye ederim
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Tem 2008, 22:13Alıntıyla Cevap Gönder

ares24 yazmış:
Arkadaşlar bu konu büyük bir başlıkta sabitlense duyurularda mesela ne güzel bir şey olur

site yönetimi arkadaşlar bu kadar isteğe sanırım karşı durmazlar. Bizde bekliyoruz bakalım. Tüm üye arkadaşlar fikirlerini yazarlarsa daha güzel olur. Ayrıca Bazı arkadaşların söylediği gibi güvenilirlik çok önemli. Tüm arkadaşlar fiyatların yanında geçmiş deneyimlerini (Olumlu-Olumsuz) bildirirlerse daha faydalı olacak diye düşünüyorum...
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    20 Tem 2008, 23:28Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar buyrun 4 gb flash disk 21 ytl... 50 ytl ve üzeri alışverişlerde kargo bedava...

http://www.alisveris.com/asp/show_stock.asp?product=DTI-4GB
mustafa16
Site Gezgini
Site Gezgini

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    21 Tem 2008, 1:49Alıntıyla Cevap Gönder

güzel fikir, fakat hem ucuz hemde güvenilir olmalı.
boş en ucuz dvd-r arıyorum
beslenmeciler
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    14 Ağu 2008, 3:31Alıntıyla Cevap Gönder

Günün indirimi. Laptop almak isteyenlere....

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1379.0119#tablar
esperadoz
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    14 Ağu 2008, 8:09Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar uzun süredir bakıyorum bunu alayım diye ama herhalde ben alamıyacam artık
LENOVO (IBM) CORE 2 DUO T5550 1.83GHZ

http://www.shop-mar.com/store/ProductDetails.aspx?productId=34631 880 YTL
formator5555
Aktif Üye
Aktif Üye

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)    23 Ağu 2008, 1:36Alıntıyla Cevap Gönder

kesinlikle kitapyurdu
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Önerim Var

ÖNERİM VAR (EN UCUZ VE KALİTELİ NEREDE NE VAR?)

page generation = 0.77576 seconds, sql queries = 98

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması