|
|
1. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
halimyaren
Aktif Üye

| Önerebileceğiniz KABLOSUZ MODEM varmı arkadaşlar ? 07 Hzr 2008, 12:00 | |
| | Inca görünce kaç. Ben iki defa serviste değiştirdim 3. arzada Datron modem aldım yerine. Ama datron da yaramaz. Airties al sen. | | |
|  | wswswq
Seçkin Üye

| Önerebileceğiniz KABLOSUZ MODEM varmı arkadaşlar ? 07 Hzr 2008, 12:00 | |
| | hocam ben 8 aydır AİRTİES RT 205 kullanıyorum tık demedi daha... üstelik fişten hiç çekmedim...24 saat açık. çok memnunum, ayrıca çekim mesafesi de çok geniş. daha önce usrobotics kullanmıştım ona göre bu daha iyi. ayrıca kablosuz olarak modem ayarlarını değiştire biliyosunuz. rapidde çok işe yaradı. ttnet şifresini değiştir-kaydet, sonra düzelt- al sana yeni ip no. böylece modemi anahtarla kapatıp açman gerekmiyor. hemde bağlantıyı 20 saniyede yapıyor..........gerçekten çok memnunum. teknosa dan 130 ytl ye aldım yanında harici usb adaptör verdiler. piyasada 65ytl ye satılıyor. | | |
|  | Bahadır1980
Site Gezgini

| Önerebileceğiniz KABLOSUZ MODEM varmı arkadaşlar ? 10 Hzr 2008, 21:41 | |
| | U.S. Robotics kesinlikle... | | |
|  | fersah
Seçkin Üye

|
| Önerebileceğiniz KABLOSUZ MODEM varmı arkadaşlar ? 10 Hzr 2008, 21:46 | |
| | Airties Rt 205 tık demedi, modemi kapat aç çok hızlı bir şekilde bağlantıyı yeniden sağlıyor. bende teknosada kampayadan almıştım 80 YTL ye, şu anda fiyatları nedir bilmiyorum. ama kesinlkle tavsiye ederim | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 15.32759 seconds, sql queries = 48
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|