|
|
4. sayfa (Toplam 4 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
badsector
Yeni Üye

|
| OLMADI PAŞAM! OLMADI! 13 Ekm 2008, 8:48 | |
| Hava Kuvvetleri Komutanı golf oynarken güpe gündüz bir karakokumuz basıldı ve 17 vatan evladını kaybettik.
Peki bir öğretmenin nöbeti esnasında öğrencinin birisi okuldan çıksa ve kapının önünde burnu kanasa acaba o öğretmenin hali nice olurdu????? | | |
|  | waljan
Yeni Üye

|
| bırakın bunları 13 Ekm 2008, 8:51 | |
|
 |
 |
Abartmaya nasıl da bayılıyoruz, gerçekten innamıyorum. Kim sahura kalktı diye fişlenmiş arkadaşım? Ben niye fişlenmedim??? Demekki mesele sadece sahura kalkmak değilmiş, o işin bahanesiymiş di mi, yoksa sahura kalkan herkesin fişlenmesi gerekirdi. İrticanın ne olduğunu, sahurdan başörtüsünden dem vuranlar da çok iyi biliyor. Ama tatrtışma yaratacak bir konu açıldı ya, hemen başörtüsünü sokuşturalım araya. Bu ülkenin dirlik ve düzenini bozmaya kalkışan herkes anarşisttir. Eğer bu işi çeşitli zorlamalarla ve özellikle silahla yapıyorsa da teroristtir. Anarşist de olsa terorist de olsa bu ülke için tehdittir ve üstesinden gelinmelidir. Durumdan vazife çıkarmaya gerek yok  |
hocam doğrusun. bu ülke maraşı sivası unuttumu? | | |
|  | serkanozen1
Aktif Üye

| OLMADI PAŞAM! OLMADI! 13 Ekm 2008, 8:51 | |
|
 |
 |
OLMADI PAŞAM! OLMADI! 10 Ekm 2008, 21:46
xodeda yazmış:
serkanozen1 yazmış:
Alıntı:
erakcora yazmış:
İrticacılarda bir pkk da.
Aynen öyle katılıyorum sana
görüşlerinize katıl mıyorum bu ülkede namaz kılmak bile irtica sayılıyor. Baş örtüsü bile pkk ile irtica bir olamaz. ilk önce irtica nedir onu tanımlamak lazım. irtica dediğiniz cumhuriyeti yıkmak amacıyla dini kullanarak yapılan faaliyetlerse katılırım. Ama yoksa bir baş örtüsü, namaz kılmak, Allah razı olsun demek, bu ülkenin %99 u müslümandır demek cuma namazına gitmek irtica sayılıyorsa karşınızdayım
Bravo kesinlikle katılıyorum
Kesinlikle katılmıyorum. ya arkadaşım irticanın ne olduğunu bilmeden laf etmişsiniz. namaz kılana ya da kapanan bir insana irticacı değil muhafakazar , aşırı muhafazakar ya da dindar gözüyle bakılır fakat irticacı gözüyle bakılmaz. irticanın daha ne demek olduğunu bilmeden atlamışsınız. bu ülkenin cumhuriyetine, toprak bütünlüğüne, insanlarına zarar veren herkes hain ve teröristtir. gerekirse pkk gerekirse irticacılar. irticanında ne anlama geldiğini google da araştır öğren. kimseye ders verecek değilim |
arkadaşım dikkatli oku
irtica dediğiniz cumhuriyeti yıkmak amacıyla dini kullanarak yapılan faaliyetlerse görüşlerinize katılırım. yazmışım | | |
|  | ct442002
Aktif Üye

| OLMADI PAŞAM! OLMADI! 13 Ekm 2008, 9:32 | |
| güneydoğuda tim komutanı olarak görev yapmış bir asteğmen olarak konu başlığı ile ilgili yorum yapacakatım, ama arkadaşların yorumlarını okuyunca üzüldüm biraz.
yorumları yapanların çoğunda, siyasi düşüncelerinin vatan, milet ve bayrak sevgisinin önünde görünüyor. Bir zamanlar dinleri, dilleri, milleti farklı olan insanlar bu topraklarda birbirilerinin fikirlerine ve hayat biçimlerine saygılı kardeşcesine yaşarken, şimdi aynı dinden, aynı dilden, aynı milletten olduğumuz halde sadece siyasi düşünce yüzünden bu kadar farklı görünmeye çalışıyoruz.
Kusura bakmayın kimse kızmasın..
Ordu göz bebeğimizdir, peygamber ocağıdır. Ama maalesef içinde çürük elma da var.
Komutanlara her saat istihbarat gelir, hele ki bir orgeneralse...
30 saat meselesi yalandır. 3 saat bile olsa inanmazdım... Çünkü Üstdüzey bir komutana her saat istihbarat gelir.. Golf oynamak yanlış değildir. Ama Golf oynarken şehit verdiğinizi duyup da devam etmek... Asker için komutanlar babadan daha yakındır. Çünkü askerin tüm sorumluluğu komutana aittir. Hataları bile... Görev yaptığımız yerdeki tugay komutanımızın (Tuğgeneral). 4 kişiyle mayınlı arazide göreve gittiğinide gördüm.
Aktütündeki şehitlerden bir tanesi benim arkadaşımdı.. Şehit kanıyla sulanmak bu toprakalrın kaderi olmuş. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum... | | |
|  | yeliz.kacar
Site Gezgini

| OLMADI PAŞAM! OLMADI! 13 Ekm 2008, 12:57 | |
| evet askeriyeden birine hiç yakışmadı Türk Milletinin en güvendiği yıkılmaz dediği askeriye den bile hemde paşadan böyle bi davranış sergilenirse vatan elden gidiyor demektir.
Rabbim ailelerine sabırlık versin ateş düştüğü yeri yakıyor...
yazık çok yazık
ATATÜRK'ÜN ÇOCUKLARI BÖYLE OLMAMALIYDI | | |
|  | SoNMeZ
Aktif Üye

| OLMADI PAŞAM! OLMADI! 13 Ekm 2008, 18:14 | |
|
 |
 |
hiç bişey mükemmel değildir.. ama bu ülkede söz söylenecek o kadar çok şey varken askeri sorgulamk çok vahim bir hatadır..kaldı ki eğer ortada bir hata varsa bile bu hata üzerinden bir kişi üzerinden ordu yıpratılmaya çalışılıyor.. bizlerin masum sorgusu başkalarının ekmeğine yağ sürüyor. o yüzden Türk Ordusunun erinden paşasına kadar sonuna kadar arkandayız... Siyasi irade hatanın başlangıcıdır.. |
HİÇ DE ÖYLE DEĞİL BENCE. GÖREV SORUMLULUKTUR, DİSİPLİNDİR. BU MUDUR TÜRK ORDUSU? BU MUDUR VATAN SEVGİSİ? OSMANLI PADİŞAHI SARAYDAN SEFERİ YÖNETMEYE BAŞLADIĞI ZAMAN BOZULMADI MI DÜZEN? O ZAMAN BAŞLAMADI MI YIKILIŞ?
BİR KOMUTAN BU ŞEKİLDE DAVRANIRSA DAHA ÇOOOK ŞEHİT GİDER. | | |
|  |
| |
 | | 4. sayfa (Toplam 4 sayfa) |
page generation = 0.24903 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|